Bsone
Image default
Cadeau

Leuke cadeauverpakking met bedrukte doosjes

Als je een cadeau op een leuke manier wilt verpakken of iemand verrassen met een leuk verpakt kleinigheidje voor een speciale gelegenheid, dan zijn mooie bedrukte doosjes heel vaak een hele mooie uitkomst, want die zijn er in allerlei soorten en maten en fungeren als een mooie en interessante manier om een gift aan een dierbare te verpakken, zodat zij weten dat je om hen geeft.

Waarom bedrukte doosjes?

Bedrukte doosjes zijn ten opzichte van normale, onbedrukte doosjes een stuk mooier en vaak een esthetisch gezien fijner gezicht. Dat wil zeggen dat ze vaak kleurrijker zijn en vaak meer interessante patronen hebben dan reguliere doosjes, die misschien alleen maar de kleur hebben van papier of karton en waar verder geen kleur of patroon bij betrokken is, wat toch net wat minder leuk oogt dan een doosje met kleurrijke opdruk, dat wil zeggen bedrukte doosjes. 

Wat voor opdrukken zijn er?

Er bestaan allerlei verschillende soorten opdrukken voor bedrukte doosjes. Je kunt natuurlijk de “classic route” nemen en een opdruk laten doen van een bloem of ander leuk patroon, maar je kunt bijvoorbeeld evengoed kiezen voor een foto van de persoon aan wie je het cadeau gaat geven, of van een naaste van de begunstigde, misschien zelfs een hond of ander huisdier! In principe kan het allemaal door de beugel, wat voor opdruk je nou precies kiest voor je bedrukte doosjes, er is geen fout antwoord! Het mag allemaal en zal sowieso heel leuk ogen ten opzichte van een normale, onbedrukte cadeaudoos die niet is voorzien van cadeaupapier of een andere manier om het geheel een beetje op te leuken. Zeg nou zelf, het is toch een stuk fijner om iets te krijgen wat kleurrijk is en direct een hele kamer opfleurt door middel van leuke patronen?