Bsone
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een specialist op het gebied van gevelonderhoud in Zuid-Holland

Werk jij bij een schoonmaak-, bouw- of gevelonderhoudsbedrijf en ben je op zoek naar de juiste producten en/of oplossingen op het gebied van gevelonderhoud voor een project in Zuid-Holland? Dan is CCPI jou graag van dienst. Deze specialist is al ruim 12,5 jaar ontwikkelaar een producent van reinigings-, onderhouds- en beschermingsproducten van hoogwaardige kwaliteit en zorgen bovendien dat bij alle producten de milieuaspecten en effecten bewust zijn afgewogen en geborgd. Wil jij graag profiteren van de ervaring van deze specialist uit krimpen a/d Lek? Lees dan snel verder en ontdek wat deze experts voor jou kunnen betekenen.

Jouw gevel tijdig beschermen, reinigen en onderhouden

Het is belangrijk om je gevel tijdig en uitstekend te beschermen, reinigen en onderhouden. Om zeker te zijn van de beste oplossingen, ben je bij CCP International BV, ook wel CCPI genoemd, aan het juiste adres. Deze specialisten zetten voor ieder project weer hun ervaring en kennis in om jou en anderen van oplossingen op maat te voorzien. Wil jij gebruik maken van de producten van CCPI voor jouw gevelonderhoud in Zuid-Holland? Dan voorzien ze je van producten voor onder andere gevelreiniging, het verwijderen van of het beschermen tegen graffiti, het onderhouden van een object en het beschermen en reinigen van aluminium.

Ook voor professioneel advies kun je hier terecht

Wil je naast maatwerkoplossingen voor gevelonderhoud in Zuid-Holland, ook advies ontvangen van de experts van CCPI? Dan helpen ze jou graag op weg met een uitgebreid projectadvies op basis van een grondige inspectie en referentieproeven. Door jouw ondergrond zo goed mogelijk in kaart te brengen, weten ze het project te voorzien van de best mogelijke resultaten.

Neem contact met ze op voor een oplossing op maat

Ben jij geïnteresseerd in maatwerkoplossingen voor jouw gevelonderhoud in Zuid-Holland of ben je op zoek naar een specialist die je kan voorzien van professioneel advies op dit gebied? Bezoek dan de website van CCPI en vraag de experts naar de mogelijkheden voor jouw project.

https://www.cleaningcareproducts.com/