Bsone
Image default
Dienstverlening

Gebruik de software van deze specialist voor digitaal toetsen

Waar een aantal jaar geleden het nog alleen mogelijk was om toetsen op papier af te nemen, is het tegenwoordig geen enkel probleem meer om digitaal te toetsen. Sterker nog; steeds meer onderwijsinstellingen kiezen voor deze vorm van toetsen. Dat is niet verwonderlijk, omdat digitaal toetsen zeer efficiënt, veilig en flexibel is. Eureka Examens biedt, in samenwerking met onder meer Citrus Andrissen en Paragin, veilige examensoftware aan. Daarbij zijn allerlei vormen van digitaal toetsen mogelijk, zodat er altijd een toets is die aansluit op de onderwijsvorm van je instelling. Ben je benieuwd wat dit bedrijf precies voor je kan betekenen? Lees dan verder.

De verschillende mogelijkheden van digitaal toetsen

Niet elk onderwerp leent zich voor een bepaalde toetsvorm. Daar komt bij dat ook niet elke onderwijsinstelling de voorkeur heeft voor dezelfde soort toets. Als je besluit om Eureka Examens in te schakelen voor digitaal toetsen, ervaar je hier geen enkel probleem mee. Dit bedrijf heeft namelijk toetsen ontwikkeld in allerlei vormen: van meerkeuzevragen tot open vragen en van sorteervragen tot cases. Daarnaast kun je ervoor kiezen om elke deelnemer dezelfde toets te geven, of juist afwisselende vragen te geven zodat geen enkele deelnemer de vragen in dezelfde volgorde beantwoordt. Welke keuze je ook maakt: je kunt er bij Eureka Examens vanuit gaan dat het toetsen altijd in een veilige digitale omgeving gebeurt. Alle afnamecomputers zijn namelijk fraudepreventief ingericht. Dit betekent dat de kandidaten enkel binnen de digitale toetsomgeving werken. Dat scheelt jou als organisator een extra zorg.

Neem direct contact op met dit bedrijf en ontdek de mogelijkheden

Ben je benieuwd wat Eureka Examens voor jouw onderwijsinstelling kan betekenen? Neem dan direct contact op met deze specialist. De vriendelijke en deskundige medewerkers geven je graag meer informatie over de systemen en beantwoorden al jouw vragen. Je vindt de contactgegevens op de website. Wacht niet langer; al vele andere instellingen gingen je voor!

https://eureka-examens.nl/