Bsone
Image default
Dienstverlening

Heerlijke biefstuk van deze vleesspeciaalzaak

Biefstuk is een heerlijk stuk vlees en misschien wel de bekendste steak die u kunt krijgen. Wanneer u van een écht lekkere biefstuk wilt genieten, dan koopt u deze natuurlijk bij een vleesspecialist. Zo’n specialist op het gebied van overheerlijk vlees is Beef & Steak. Dit bedrijf bestaat uit specialisten en vleesliefhebbers die u van het beste vlees voorzien. Zij hebben alle kennis in huis om u te voorzien van een heerlijk stuk biefstuk. Natuurlijk is biefstuk verkrijgbaar in verschillende varianten, maten en smaken. Daarbij hangt de malsheid van de biefstuk af van diverse factoren. Zo zijn het ras, de leeftijd en het geslacht van het dier erg bepalend. De vleesspecialist zelf heeft echter ook invloed op het stuk vlees. Dit hangt af van de rijping, het koelproces en de behandeling. Bij Beef & Steak weten ze precies hoe ze een stuk vlees heerlijk kunnen maken.

Een bavette behoort ook tot de specialiteiten

Bavette is een heerlijk mals stuk vlees dat in veel landen gezien wordt als een ware delicatesse. Het is een mager stuk rundvlees waar sommige runderen zelfs speciaal voor gefokt worden. Dit vlees is een ster op de barbecue waarvan iedereen gaat watertanden. Wilt u uw gezelschap trakteren op een écht goed stuk vlees? Bestel dan de bavette van Beef & Steak en u heeft hem de volgende dag al in huis. Er zijn verschillende bavette steaks waar u uit kunt kiezen:

  • Dubbeldoel Bavette
  • Ierse Bavette
  • Black Angus Bavette
  • Bommelse Blonde Bavette
  • USA grain-fed flank steak

Bestel uw favoriete stuk vlees en geniet er morgen al van

Bent u klaar om kwaliteitsvlees te bestellen? Bestel uw vlees bij deze specialist en geniet er de volgende dag meteen van! Wilt u graag advies over de bereiding van dit stuk vlees? Neem contact op met de vleesliefhebbers van dit bedrijf. Ze helpen u graag met al uw vragen.