Bsone
Image default
Cadeau

Yusheng Du voltooide de dobbelsteen

Op 24 november 2018 vond een noodlottige gebeurtenis plaats: een wereldrecord in de discipline van 3x3x3. Yusheng Du voltooide de dobbelsteen in 3,47 seconden. Met deze build brak hij het record van Felix Zemdegs met maar liefst 0,75 seconde.

Velen waren verrast dat hij niet de nieuwste kubus verzamelde – GTS 2M. Zes maanden later bracht MoYu WeiLong WR M uit. Sommige mensen dachten dat WR stond voor World Record, maar in werkelijkheid heeft dit acroniem niets te maken met het wereldrecord. Maar een jaar later, in oktober 2019, werd MoYu 3x3x3 Weilong GTS 2M WCA Record Version uitgebracht. En deze kubus is al nauw verweven met datzelfde samenstel.

De fabrikant heeft het oude ontwerp op geen enkele manier gewijzigd. Torsioneel is dit dezelfde GTS 2M, er zijn geen verschillen. Enerzijds is dit goed, maar anderzijds zou ik graag iets nieuws zien.

Maar hier veranderden ze het kleurenschema. De kubus is veel helderder, meer verzadigd en mooier geworden. MoYu heeft de oude puzzel gemoderniseerd.

De fabrikant heeft ook het pakket en de doos gewijzigd. Nu is het niet anders dan de verpakking van alle andere blokjes van dit bedrijf. Naast de MoU 3x3x3 Veyolng GTS 2M VCA Record Versn zelf, vind je binnenin een set voor tuning, een draagdoos en reserve magneten.

Als je al een GTS 2M hebt, heeft het geen zin om naar dit model te upgraden. Maar we raden iedereen ten zeerste aan om met dit ding kennis te maken. De bouw van Yusheng Du bewijst dat de kubus nog vele jaren meegaat. – Meer informatie over

 

rubiks kubus

 

https://breinbrekers.be