Bsone
Image default
Dienstverlening

Hoe zorg ik ervoor dat een bepaald product beter verkoopt?

Wil je andacht trekken voor een specifiek product in je winkel? Maak dan gebruik van een counter display. Een counter display staat meestal bij de kassa met een door de winkel gekozen product. Het hoofddoel van dit diplay is om de aankopen van het product te verhogen. Maar hoe maak je zoiets en wara let je op? Daar geven wij je in deze blog antwoord op, lees dus snel verder.

 

Hoe ziet een counter diplay eruit?

Een counterdisplay ziet er vooral heel uitnodigend uit. Logisch ook want dit is de hoofd functie die het product moet realiseren. Meestal zijn ze niet al te groot en zijn ze geplaatst op oog hoogte zodat ze beter opvallen. Het zijn vaker ook kleine producten (dus verwacht geen tv’s of magnetrons op een counter display. Wat je wel kan verwachten zijn kleine benodigdheden voor deze producten zoals batterijen voor de afstandsbediening van de tv en kleine schaaltjes voor de magnetron. Meestal ziet dit er vrolijk en vooral uitnodigend uit en kan dit samen gaan met bijvoorbeeld een aanbieding.

 

Waar let ik op bij een counterdisplay?

Zoals ik al aangaf is het zeer belangrijk om je counter display zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor je klanten. Saaie geen of eenkleurige displays gaan je hier niet bij helpen. Gebruik in plaats daarvan je creatieve vrijheid en richt display rek zo mooi en aantrekkelijk mogelijk in. Houdt er wel altijd rekening mee dat je het niet te druk maakt dan kan mensen weer afschrikken. Kies dus een beetje voor een middenweg, niet saai maar ook niet te druk. Ben je nou niet zo creatief aangelegd of wil je zeker zijn van resultaat? Vraag dan een marketing bureau of professional om advies.

 

Hoe maak ik zelf een counter display?

Creatief zijn is niks mis mee, maar je kan ook te creatief zijn. Het perfecte voorbeeld hiervan is je eigen counterdisplay in elkaar zetten. Het klinkt misschien als een top idee maar zonder de benodigde apparatuur gaat dat moeilijk worden en zal het eindresultaat niet zijn wat je verwacht had. Ga hier dus geen tijd aan verspillen en huur gewoon meteen een partij in die deze zorgen van je overneemt. Er zijn genoeg bedrijven die hier ervaring mee hebben en je hierin kunnen helpen. Echter zijn er minder bedrijven die beschikken over de benodigde apparatuur om jouw kunstwerk te creëren. Counter display maken? Neem dan contact op met een professioneel gespecialiseerd bedrijf.

https://endlessbranding.com/counter-display/