Bsone
Image default
Dienstverlening

Wat is een Scope 10 inspectie?

Een Scope 10 inspectie wordt regelmatig gedaan bij bedrijven die over elektrotechnisch materieel beschikken. Om in aanmerking te komen voor een verzekering is het in veel gevallen een vereiste om een dergelijke Scope 10 inspectie te laten doen. Deze inspectie is met name gericht op het brandgevaar. Vaak worden inspecties gedaan om te controleren of het materiaal voldoet aan de normen NEN 3140 en NEN 1010. Deze zijn met name gericht op elektrocutie en persoonlijke veiligheid. Hierbij is echter het brandgevaar niet meegenomen. In een Scope 10 inspectie wordt het brandrisico maximaal belicht, maar worden ook de andere normen meegenomen. Voor een goede inspectie van uw elektrotechnisch materieel kunt u dus het beste een Scope 10 inspectie laten doen.

Laat een Scope 10 inspectie doen door een gerenommeerd bedrijf

Wanneer u een Scope 10 inspectie wilt laten doen, moet u hiervoor uiteraard wel een goede partij vinden. U zoekt iemand die betrouwbaar is en nauwkeurig te werk gaat. Een partij als Omega Inspectie kunt u hier uitstekend voor inschakelen. Alle inspecteurs die bij dit bedrijf werken zijn perfect in staat om een Scope 10 inspectie uit te voeren conform de gestelde eisen. Bij Omega Inspectie hebben ze deskundigheid, veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Bovendien hebben ze al meer dan dertig jaar ervaring en voeren ze jaarlijks meer dan 2.000 inspecties uit. U kunt dus zonder zorgen rekenen op hun expertise.

Schakel dit bedrijf ook in voor andere inspecties

Naast een Scope 10 is dit bedrijf ook in te schakelen voor een Scope 8 of 12 voor uw elektrische installaties. Bovendien inspecteren ze ook arbeidsmiddelen en ladders en trappen. Wilt u eventuele risico’s op een eenvoudige manier terugbrengen? Schakel dan Omega Inspectie in voor een Scope 8, 10 of 12 inspectie. Bovendien is het mogelijk uw installatietekeningen te laten inspecteren. Wilt u graag meer weten over een Scope 8 of 12 inspectie? Neem dan contact op met dit bedrijf. Zij vertellen u graag wat een dergelijke inspectie precies inhoudt.