Bsone
Image default
Dienstverlening

Laat uw vloerverwarming infrezen door een echte professional

Wilt u een professioneel vloerenbedrijf inschakelen? Kies dan voor Multi Vloeren Brabant in Boekel, dan weet u namelijk zeker dat er kwaliteit geleverd wordt. Zij maken een cementdekvloer voor u of laat door hen vloerverwarming infrezen. Daarbij gebruiken ze altijd de nieuwste technieken zodat de kwaliteit in hun werk constant verbeterd kan worden. Of uw vloerenklus nu groot of klein is, bij hen moet u zijn. Voor zowel de zakelijke als particuliere klant leggen zij een cementdekvloer wanneer u dat wenst. En daar kunnen ze zelfs wapening in aanbrengen.

Laat bewapening aanbrengen in uw cementdekvloer

Wanneer er wapening wordt aangebracht in de vloer, wordt er doorgaans gewerkt met metalen netten. Bij Multi Vloeren Brabant in Boekel doen ze dit echter anders. Daar werken ze namelijk met glasvezel netten voor cementdekvloeren. Zij gebruiken dit, aangezien er voor de aanleg hiervan minder aanmaakwater verbruikt wordt in vergelijking met metalen netten. Uiteindelijk komt dit de vloer en de sterkte ervan ook ten goede. Zij brengen de wapening aan tijdens het maken van de cementdekvloer. Het grote voordeel van wapening? Dat het risico op krimpscheuren nagenoeg nihil is en de cementdekvloer zwaarder kan worden belast. 

Een vloerverwarming infrezen op professionele wijze

Naast de bewapening, kunnen zij nog veel meer voor u betekenen. Zo helpen zij u ook graag bij het infrezen van een vloerverwarming. Door vloerverwarming aan te leggen, verwarmt u de ruimte op een erg gezonde manier, aangezien er minder vochtplekken en schimmels gecreëerd worden bij deze vorm van verwarmen in vergelijking met standaard radiatorverwarming. Daarnaast is het erg comfortabel, energie besparend en esthetisch. Multi Vloeren Brabant is expert in vloeren en daarom laat u deze klus het beste aan hen over. Zij verzorgen het hele proces: van planning tot afwerking. Heeft u interesse in een van de diensten van deze vloerenspecialist? Neem dan eenvoudig contact met hen op!