Bsone
Image default
Gezondheid

Maak een afspraak bij de tandarts onder narcose

Draagt u een reële angst met u mee tijdens een bezoek aan de tandarts? Dan kan een afspraak bij de tandarts onder narcose uitweg bieden. Maar waar vindt u nu een gespecialiseerde narcosetandarts? Tandartspraktijk St. Jozef heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van behandelingen onder narcose. Tijdens een behandeling vallen de patiënten in een diepe slaap en ervaren zij geen ongemakkelijkheden, pijnen of angsten die gepaard kunnen gaan met een mondbehandeling. Bent u zó angstig voor de tandarts, dat u een noodzakelijke behandeling maar blijft uitstellen? De medewerkers van Tandartspraktijk St. Jozef hebben alle begrip omtrent uw angst voor de tandarts.

Een tandartsbehandeling bij een ervaren narcosearts

Maakt u een afspraak bij de praktijk, dan wordt u ontvangen in een prettige, rustgevende sfeer. U wordt op persoonlijke en geduldige wijze behandeld. Vertrouwen, openheid en begrip zijn namelijk kernbegrippen die voorop staan in de praktijk. Heeft u interesse in een afspraak bij de tandarts onder narcose? Tijdens een eerste afsprak, het angstspreekuur, kijkt u samen met de specialisten naar de behandelmogelijkheden. Kiest u voor een behandeling als deze, dan brengt de anesthesist u voor de behandeling bij de tandarts onder narcose. U krijgt niets mee van zaken met betrekking op de handelingen van de tandarts. Tijdens een behandeling wordt uw gezondheid vanzelfsprekend ook nauw in de gaten gehouden. Deze wordt zorgvuldig gemonitord. Na afloop van de behandeling keert u weer snel terug naar een staat van bewustzijn. De bijwerkingen van een narcose zijn tegenwoordig namelijk minimaal. Normaliter mag de patiënt al na een uurtje (onder begeleiding) naar huis.

Zeg gedag tegen uw tandartsangst!

Tandartspraktijk St. Jozef zoekt graag samen met u naar een manier om van uw angst af te komen. Zij nemen de tijd om naar een oplossing voor uw angst- en gebitsprobleem te zoeken en zetten alles op alles zodat u een gezond gebit blijft behouden. Wilt u meer weten over de narcosebehandeling of wilt u direct een afspraak maken? Neem contact op.

https://tandartsenpraktijkstjozef.nl/