Bsone
Image default
Dienstverlening

Machinaal straten met topproducten van deze specialisten

Machinaal straten wordt een fluitje van een cent met de RoadPrinter Eco van BMV Verhuur. Deze machine maakt het mogelijk om soepel te bestraten. De straat komt als een geheel uit de machine. Hierdoor hoeven alle stenen niet handmatig in de grond gelegd te worden. De RoadPrinter Eco is dan ook een geliefde machine onder de stratenmakers.

Ontdek de voordelen van machinaal bestraten

Er zitten veel voordelen verbonden aan machinaal straten. Met de RoadPrinter Eco worden gebieden in één keer bestraat op een soepele manier. Deze geliefde machine heeft echter nog meer voordelen, zoals:

  • De machine beschikt over een Lithium-Ion accu. Deze accu voorkomt geluidsoverlast.
  • Er is geen struikelgevaar, aangezien er geen losse kabels rondslingeren.
  • Bij de machine is er minder kans op storing. Dit komt doordat de motorisering en de besturing perfect op elkaar zijn afgestemd.
  • De machine heeft een stevige constructie, waardoor hij niet onderhoudsgevoelig is.

Met de RoadPrinter Eco ‘rollen’ de stenen als het ware uit de machine in één vloeiende beweging. Machinaal straten is dan ook veel sneller en effectiever dan met de hand bestraten. Niet alleen dat, het is ook nog eens minder belastend voor de stratenmakers. Een win-win situatie dus! Daarbij is het een milieuvriendelijke wijze van werken. Er is namelijk geen brandstof nodig vanwege de elektrische werking van de machine. De RoadPrinter Eco heeft een maximale breedte van zeven meter. U bepaalt geheel zelf de gewenste breedte voor uw project. Machinaal straten was nog nooit zo eenvoudig!

Ontdek de mogelijkheden

Of het nu gaat om een brede weg of een smal steegje, met de machines van BMV Verhuur is machinaal straten een eitje. Wilt u meer weten over de RoadPrinter Eco en alle andere handige machines van deze specialisten? De deskundige medewerkers geven u graag advies over de beste machine voor uw project. Neem nu contact met hen op!