Bsone
Image default
Vakantie

De meest uitdagende dingen om te doen op Madeira

Terwijl je je reis naar Madeira plant, zal het je verbazen dat deze plek meer te bieden heeft dan misschien wel aanvankelijk verwachtte. Het enige wat je hoeft te doen is Portugal geraken en een auto huren, u kunt hier de prijzen bekijken. Het zal echt voordelig voor je zijn, omdat de auto ervoor zal zorgen dat je tocht nog leuker wordt.

Het is dus een goede optie om te kiezen voor een autoverhuur bedrijf in Portugal en vervolgens Madeira te bezoeken:

Unieke dingen om te beleven op Madeira:

Hier hebben we een aantal dingen om te doen op Madeira die voor iedereen leuk zullen zijn, zowel voor een gezinsreis als voor een zakenreis.

Pico Ruivo is een uitdagende maar interessante wandeling:

Als je een avontuurlijk persoon bent, dan kan deze wandeling het een leuk idee zijn. Dit is de hoogste top in Madeira, met een hoogte van ongeveer 1862 meter. Deze plek zal je het mooiste landschap laten zien terwijl je fit moet zijn om de top te bereiken. Dit kan een geweldige plek zijn om prachtige foto’s van de natuur te maken.

Levada Walks kunnen je de weg wijzen naar een prachtige natuurlijke waterval:

In de 16e eeuw werden veel kanalen gegraven om water te leveren in droge gebieden. Na verloop van tijd werden deze kanalen gebruikt omdat ze toegang boden tot vele locaties. Dit is het beste wat je in Madeira kan ervaren, omdat het de weg toont naar de geweldige 100 meter hoge Risco-waterval.

Funchal Cable Car geeft je een uitzonderlijke kijkervaring van 15 minuten:

Deze 15 minuten durende rit met de kabelbaan over het oude spoor geeft je de leukste uitzichten. Het geeft je een uitzicht over de zee, de bergen en de verschillende beschavingen. Op de top kan je in een mandje stappen voor de afdaling op de rodelbaan.

Parque Forestal de Queimadas is één van de beste bestemmingen in de natuur:

Dit is een subtropisch laurierbos vol met planten. In heel Europa heeft deze plek het grootste bestand dat je kan vinden. Verder staat het gebied vol met planten als mos en varens. De sfeer van dit bos maakt het één van de beste picknickplekken met dank aan de traditionele Santana cottage shelter.

Monte Palace Tropical Garden staat bekend om zijn vele planten:

Madeira is een plaats die bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid en er zijn vele prachtige tuinen. Dit is er één van. Deze tuin staat vol met verschillende planten.

  • Medische planten.
  • Cactussen.
  • Kruidenperken.
  • Cycaden.

Behalve deze zijn er nog veel meer. Naast de planten vertelt deze plek je ook over het voormalige Monte Palace Hotel dat in de 20e eeuw werd gebouwd.

Duiken en boottochten kunnen geweldig zijn voor enthousiaste mensen.

Madeira is een geweldige plek om de wereld vanop de zee te verkennen. Het biedt de toeristen een geweldige duikervaring, het zomerseizoen is de beste tijd om dit te ervaren.

Duiken kan een ervaring zijn waarbij je een kijkje kan nemen in de zeedieren die je alleen via het internet kan zien. Naast het duiken zijn de boottochten ook geweldig. Dit komt omdat de lokale bevolking weet waar ze je een prachtig schouwspel van dolfijnen of walvissen kunnen bieden.

Er zijn hier ongeveer 20 verschillende soorten dolfijnen geregistreerd en van sommige walvissen is ook bekend dat ze naar het bovenste niveau van de zee komen. Hier zijn enkele van de verbazingwekkende zeedieren die je hier kan zien zijn.

  • Griend.
  • Brydewalvis.
  • Monniksrobben
  • Potvis.
  • Schildpadden.
  • Tuimelaars.

Door één van deze of meerdere van deze reisbestemmingen op je reis naar Madeira te selecteren, kan je je reiservaring beïnvloeden. Het beste aan Madeira is de veelzijdigheid in de toeristische bestemmingen die het te bieden heeft.

https://www.autoportugal.nl/