Bsone
Image default
Dienstverlening

Unieke gerobotiseerde laserlasinstallaties om diverse producten te laserlassen

Zoek je een specialist voor laserlassen? Allerlei roestvrijstalen producten kunnen met laserlassen worden bewerkt. Je wilt dit laten doen door een specialist natuurlijk. BOZ Group weet als geen ander hoe ze dit moeten doen. Zij beschikken als enige in Nederland over twee gerobotiseerde laserlasinstallaties op hun geoutilleerde lasafdeling. Hiermee kunnen ze vrijwel alle rvs producten lassen. Ze kunnen zelfs dun plaatmateriaal bewerken. Met laserlassen creëren ze een verbinding door materialen met elkaar te versmelten middels verhitting met een coherente lichtbundel. Hun laserlasinstallaties zorgen ervoor dat er vrijwel geen nabewerking noodzakelijk is.

Waarom laten laserlassen?

Laserlassen biedt veel voordelen. Er wordt bijvoorbeeld minder spanning gebruikt, waardoor er vrijwel geen vervorming optreedt. BOZ Group maakt daarbij ook nog eens gebruik van heel dun plaatmateriaal. Met de elektromagnetische stralingsbron kunnen smalle en nauwkeurige gleuven gemaakt worden. Ze hebben veel specialisten in dienst met veel kennis van lasersnijden. Door hun kennisniveau en ervaring kunnen ze uitstekend inspelen op jouw eisen en behoeften. Ze denken dan ook altijd met je mee, zodat jij een optimaal resultaat krijgt.

Schakel ze ook in voor lasersnijden

BOZ Group biedt een totaalpakket aan diensten aan. Ze kunnen niet alleen laserlassen, maar ook lasersnijden. Zo kun je bijna de gehele plaatbewerking aan hun overlaten. Je kunt ze inschakelen voor de productie, bewerking en levering van plaatwerkproducten. Ook bij lasersnijden wordt gebruikgemaakt van een elektromagnetische stralingsbron en is er nauwelijks nabewerking nodig. Ze kunnen vrijwel alle metaalsoorten lasersnijden met hun laserlasinstallaties. Wil je weten welke mogelijkheden je bij dit bedrijf hebt? Neem dan eens contact met ze op. Hun specialisten vertellen je alles over laserlassen en -snijden. Ze leggen de nadruk op een hoge kwaliteit, uitstekende service en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Ze zetten zich actief in voor veiligheid en het milieu. Laat je dus helpen door een ware specialist in laserlassen.

https://bozgroup.nl/