Bsone
Image default
Dienstverlening

Wat is Shiatsu therapie nu eigenlijk precies?

Wat kan Shiatsu therapie voor u betekenen en wat is het nu precies? Eigenlijk is het heel simpel: dit is een alternatieve geneeswijze waarbij de energiestromen in uw lichaam weer aangewakkerd worden. Om diverse redenen kunnen deze stromen minder zijn geworden. Veelal heeft dit te maken met mentale of fysieke klachten. Een therapeut weet precies welke drukpunten benadrukt moeten worden tijdens een ontspannende massage. Na één sessie voelt u al meteen de positieve energie door uw lijf stromen. Het kan dan ook een positief effect hebben bij diverse klachten en verlichting brengen bij uiteenlopende chronische of langdurige aandoeningen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Waarbij kan Shiatsu me helpen?

Klachten kunnen fysiek of mentaal van aard zijn. Misschien heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten, of heeft u al een tijdje last van vervelende hoofdpijnen. Deze kwaaltjes zorgen er voor dat de energiestroom in uw lijf op een lager pitje wordt gezet. Shiatsu therapie kan helpen deze energiestromen weer aan te zwengelen. Ook bij ergere kwalen of chronische aandoeningen kan deze vorm van therapie voor verlichting zorgen. Verlichting kunt u ook gebruiken bij mentale pijnen. Vooral stress is een aandoening die vele mensen mentaal pijn doet. Shiatsu kan hierbij een hoop verlichting geven. Überhaupt zal de Shiatsu massage u enorm ontspannen. En dat is ook wat waard.

Hoe werkt Shiatsu therapie?

Maria van der Sar in Tilburg, Noord-Brabant is een expert is Shiatsu. Zij heeft al veel mensen geholpen met deze therapie. Als u haar inschakelt, dan zal zij u eerst vragen stellen over de aard en omvang van uw klachten. Ook zal ze uw leefwijze nader onderzoeken. Daarna gaat ze onderzoeken welke doorstroming van de vitale energie het meest verstoord is. Dit wordt ook wel Ki genoemd. Een vrije doorstroming bevordert uw gezondheid. Ervaart u de klachten zoals eerder beschreven? Dan is het aan te raden contact op te nemen met Maria van der Sar in Tilburg, Noord-Brabant voor Shiatsu therapie.

https://www.mariavandersar.nl/