Bsone
Image default
Entertainment

40 jaar een saaie leeftijd? Zeker niet!

Een mega grote opblaaspop 40 jaar in je voortuin en je denkt nog steeds dat 40 worden vreselijk is? Tuurlijk niet! Sommige mensen hoor ik wel eens zeggen dat ze 40 worden echt helemaal niet leuk vinden, omdat je dan toch echt wel richting “oud” worden gaat. En anderen vinden juist weer dat hun leven net pas gaat beginnen, omdat ze misschien veel gewerkt hebben en nu veel te besteden hebben. En dan hebben we ook nog de groep die denkt dat ze een midlife crisis in gaan of er in zitten en het niet toe geven.

Ouder worden is zo erg nog niet

Misschien ben jij diegene die het echt vreselijk vind om er aan herinnerd te worden dat je 40 geworden bent of dat je binnenkort jarig bent. Als je het nou eens van de andere kant bekijkt en bedenkt dat er nog heel veel voor je ligt en dat je nog zo veel leuke dingen kan gaan doen. Dan klinkt het al een stuk minder vervelend en is het zo erg nog niet. Wellicht heb je kinderen die bijna uit huis gaan en dan heb je straks weer veel tijd om zelf extra leuke dingen te gaan doen zoals weekendjes weg of reizen.

Leuke dingen om te doen

Wellicht denk je dat je leven toch echt saai gaat worden nu, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Als je nu 40 bent of misschien een beetje richting de 50 gaat, gaan je kinderen vast binnenkort uit huis. Je hebt dan de tijd om eindelijk die reis te gaan maken die je al zolang graag wil doen. Of je wil je bedrijf naar een hoger level tillen, een nieuwe opleiding starten of een nieuw huis kopen. En niet te vergeten, je hoeft natuurlijk helemaal niks te doen. Je kan ook die leeftijd van 40 en erna stilletjes voorbij laten gaan. Er is vast niemand die ziet dat jij ouder geworden bent.