Bsone
Image default
Entertainment

Een stretchtent voor elke gelegenheid

Ongeacht wat voor soort feest je organiseert, een stretchtent is must-have. Een stretchtent biedt overkapping wanneer jij dit nodig hebt. Zo kan je bijvoorbeeld een dj booth overkappen zodat de (dure) apparatuur goed beschermd wordt. Natuurlijk wordt de dj ook beschermt. Het is mogelijk om meerdere kleine tenten op te zetten zodat als bezoekers dit willen overdekt kunnen staan. Wat ook nog een leuke optie is om aan de hand van stretchtenten thema gebieden te creëren. Door middel van slingers, verlichting en andere decoratie kan je allerlei verschillende thema’s creëren. Zo is je thema avond helemaal compleet!

Voordelen stretchtent

Wist je dat een stretchtent veel voordelen heeft in vergelijking met andere soorten tenten? Zo is een stretchtent makkelijk te plaatsen en is het zelfs zonder decoratie iets dat er al tof uitziet. Laat staan als je gaat decoreren. Als het gaat regenen dan kan je de zijkanten naar beneden spannen en creëer je als het ware een soort muur dat bezoekers tegen regen beschermt. Dit is het voordeel van een stretchtent omdat je in de zijhoogte van de tent kan variëren. Dus niet alleen is een stretchtent makkelijk op te zetten, maar het is ook nog waterdicht. Zo weet je dat ongeacht wat er mag gebeuren, iedereen zal droog staan.

De standaard uitvoering van de stretchtent is zandkleurig, maar het is mogelijk om andere kleuren op te vragen. Zo zal de stretchtent altijd bij jou thema passen.