Bsone
Image default
Internet

De beste tool voor content creators

Als jij een content creator bent dan moet je echt eens kijken naar een social media planner tool en dat heb je vast wel eens eerder gehoord. Maar wat houdt zo’n tool nou eigenlijk in en waarom wil iedereen dat je het gaat gebruiken? Deze planner tools bestaan uit software die jou helpt om alle social media accounts die je belangrijk vindt in de gaten te kunnen houden en de posts die je daarop maakt overzichtelijk kan bekijken. Zo kun je posts inplannen, ideeën krijgen voor nieuwe content, en via een dashboard vaak alle berichten die je van de verschillende social media platforms binnen krijgt op één pagina bekijken en beantwoorden.

Overzicht willen we allemaal

Wanneer je meerdere social media platforms bij moet houden zodat je populairder wordt en blijft weet je hoe moeilijk en vermoeiend het wel niet kan zijn. Je zit met meerdere tabbladen in de browser open en op allemaal komen er constant notificaties binnen waar je naar moet kijken. Met een planner tool hoeft dat dus niet meer, het geeft op een dashboard pagina toegang tot alle platforms waardoor je makkelijk kan zien waar je populair bent en waar je nog door moet groeien. Zo kun je veel makkelijker besluiten waar je meer moet posten en waar je perfect die flow van het algoritme hebt gevonden.

Het slechtst bewaarde geheim

Het hebben van een planner tool voor social media accounts is het slechtst bewaarde geheim achter elk populair social media account. Deze planners zorgen ervoor dat de drukste managers en artiesten tussen hun werk door alsnog constant actief lijken op social media zonder dat hun echte werk daaraan onderdoor gaat. Ook de social media account managers voor de grootste sterren hebben software die hun in een oogopslag laat zien waar zij allemaal moeten posten en hoe goed ze het doen. Om te groeien is het belangrijk om het algoritme te vinden en in de flow ervan te komen en de software helpt daarbij.