Bsone
Image default
Cadeau

Heren Armband Advies

Als u overweegt een nieuwe herenarmband te kopen, zijn er een aantal tips en trucs die u moet onthouden. Lees verder om meer te leren over verschillende soorten armbanden, waaronder kralen-, leer-, magneet- en ankerontwerpen. Als je eenmaal een stijl hebt gekozen, kun je je collectie opbouwen! Lees verder om de juiste armband voor elke gelegenheid te vinden! We hebben de handigste tips en trucs voor het kiezen van de perfecte herenarmband voor je op een rijtje gezet!

Leren armbanden voor heren

In tegenstelling tot andere soorten lederen sieraden, hebben lederen armbanden niet veel flash. In feite worden ze vaak beschouwd als stoer, wat doet denken aan minder chique tijden. Leren armbanden voor heren kunnen bijdragen aan uw algehele sartoriale elegantie zonder die te verstoren. In feite zijn leren armbanden al millennia oud – ze zijn ontdekt in oude archeologische vindplaatsen!

De evolutie van leren armbanden kan worden teruggevoerd tot de neolithische periode, een periode die duurde van 10.000 tot vierduizend voor Christus. In die tijd had de mens al geleerd hoe hij dierenhuiden kon gebruiken voor kleding en schoenen. De innovatie van het looien maakte de dierenhuiden plooibaar en comfortabel om te hanteren, waardoor ontwerpers steeds gedetailleerdere ontwerpen konden maken. In de 20e eeuw waren leren armbanden niet alleen modieus, maar ook praktisch.

Een leren ankerarmband is een geweldige keuze voor een dame die op zoek is naar een meer elegante stijl. Hij is gemaakt van eersteklas wit leer en heeft een slanke, stijlvolle bungeling van roestvrij metaal. De verstelbare band voegt een mooie touch toe aan zakelijke kleding. Een leren omslagdoek kan ook een vleugje flair toevoegen aan een anders zo eenvoudige outfit. Zowel mannen als vrouwen kunnen dit ontwerp gebruiken om hun outfits een subtiele flare te geven. De ankersluiting van roestvrij staal is hypoallergeen en reageert niet op zweet.

Het hangertje aan een ankerarmband kan verschillende betekenissen hebben, zoals “Heren”, “sailor” of “matroos”. Sommige armbanden worden ook geassocieerd met een bepaalde kracht of persoonlijkheidskenmerk. De betekenis van een ankerarmband is vergelijkbaar met die van andere soorten armbanden voor mannen. De bedeltjes zijn meestal symbolisch en kunnen bepaalde maanden of verschillende krachten in het universum voorstellen. De armband wordt vaak geassocieerd met zeilen, dus het is niet verwonderlijk om hem te zien in stijlbladen voor mannen.
Manchet armbanden

Mannen moeten er bij het kiezen van een herenarmband op letten dat hun polsmanchet bij hun horloge past. Als de armband van metaal is, is de beste keuze er een die niet op een bangle lijkt. Geoxideerde en gepolijste metalen hebben de neiging er mannelijker uit te zien. Ook het kiezen van een leren manchet met een metalen variant voegt textuur en gelaagdheid toe aan de pols. Lederen armbanden zijn populair omdat ze een ruigere look aan de pols geven.