Bsone
Image default
Kinderen

Leuke kinderkapstokhaken te koop

Het februari, dus nog eigenlijk volop winter. Toch mochten we de afgelopen dagen de zomerjassen van de zolder halen. Het was, én is nog steeds uitzonderlijk warm voor de maand februari. Met temperaturen rond de 18 graden, mogen wij zeker niet klagen. En de vooruitzichten zijn goed. Voorlopig mogen we nog even van het lenteweer genieten. Maar nu we de zomerjassen al weer van stal hebben gehaald, zie ik dat onze kapstok wel overvol hangt. We zijn een gezin van 6. Dus dan kun je wel nagaan hoe vol het hangt in de gang met jassen, shawls, ook nog regenjassen en mutsen. Nu hangen daar dus ineens ook nog eens 6 zomerjassen bij. Ja en ik zeg 6, maar ondertussen zie ik dat mijn twee zonen ook hun trainingsjasjes tevoorschijn hebben gehaald en dat die nu ook een kapstokhaak bezet houden.

Toen we ons huis kochten dacht ik dat 12 kapstokhaken wel voldoende zou zijn voor een gezin van 6 personen. Dat is het in principe ook wel hoor. Maar alleen zo rond de lente en rond de herfst, die periode dat je niet weet of het die dag een winterjas of zomerjas gaat worden, die periodes zijn lastig. In die maanden hangt er aan elk kapstokhaakje dan ook wel een jas. En vaak hangen ze ook over elkaar heen omdat er niet meer genoeg beschikbare haken zijn. Mijn twee kleinste kids kunnen nog niet eens bij de kapstok. Ze zijn nog te klein. Als we op pad gaan, ben ik zelf altijd degene die de jasjes van de jashaakjes haalt. Maar omdat we nu dus met ruimte gebrek kampen had ik me voorgenomen om een paar extra wandhaakjes aan te schaffen en dan met name voor mijn twee kleinsten. Ik heb voor hen vier kinderkapstok haken gekocht. Heel leuk, in de vorm van walvis staarten. Elk haakje heeft een eigen kleurtje. Dus mijn zoon bedacht meteen dat de blauwe en groene hem toebehoorden en mijn dochter was tevreden met de twee overgebleven kleuren: de oranje walvis en de roze.

Inmiddels hangen hun zomer en winterjasjes aan de kinderkapstokjes en hebben wij zelf weer vier jashaken vrij voor onze eigen jassen of voor jassen van bezoekers. Het is toch altijd prettig om iets meer kapstokhaken te hebben zodat je ook het overzicht van je jassen behoudt. In ieder geval ben ik erg blij met mijn aankoop van de kinderkapstokken en kan ik ze iedereen aanraden die nog op zoek is naar leuke kapstokhaakjes.