Bsone
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een stevige fundering dankzij een GEWI anker

Bent u op zoek naar een specialist die voor uw project verbuisd kan boren met behulp van een GEWI anker? Dan bent u bij De Vries Titan op de goede plek. Hier werken specialisten die u uitstekend van dienst zijn met uw project omtrent verbuisd boren. Door dit bedrijf in te schakelen, bent u ervan verzekerd dat u samenwerkt met een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf dat de meest moderne technieken en kennis inzet en de beschikking heeft over een uitgebreid materieelpark. Hierdoor kunnen zij vrijwel elke klus gerelateerd aan verbuisd boren voor u oppakken. Lees verder en ontdek hoe dit bedrijf te werk gaat.

Een gespecialiseerde taak uitgevoerd door een expert

Een GEWI anker, ook wel een strenganker genoemd, is een funderingselement. Het element bestaat uit een staaf van staal met een schroefdraad, waaromheen een cilindervorming groutlichaam zit. Dankzij dit groutlichaam is de staaf beschermd tegen corrosie. Als u De Vries Titan inschakelt voor het verbuisd boren met een GEWI anker, dan gaan de medewerkers uiterst specialistisch te werk. Bij het verbuisd boren maken de specialisten gebruik van een enkele of dubbele boorbuis. Als de buis diep genoeg in de grond zit, wordt het GEWI anker erin geplaatst. Tegelijkertijd wordt de buis onder injectie van grout teruggetrokken. Het GEWI anker kan vervolgens voor diverse toepassingen worden ingezet. Zo kan het fungeren als verankering in een damwand, als trek- en drukpaal in een smalle ruimte of als funderingsherstel. In combinatie met het vakwerk van deze specialist bent u verzekerd van een funderingselement dat jaren meegaat.

Schakel dit bedrijf in en ontdek de mogelijkheden voor uw project

Ongeacht voor welke toepassing u een GEWI anker nodig heeft: vanwege het specialistische werk is het altijd aan te reden om een specialist in te schakelen die de funderingsklus voor u klaart. Maak daarom direct een afspraak met specialist De Vries Titan en profiteer van een stevig staaltje funderingswerk. De contactgegevens vindt u op de website.

https://devriestitan.nl/