Bsone
Image default
Kinderen

Schieten met je eigen lasergun

Er komt steeds nieuw speelgoed, zoals een lasergameset, op de markt. Speelgoed wordt gezien als ontspanning voor een kind. Kinderen wijzen altijd aan welk speelgoed ze willen hebben. Op verjaardagen en feestdagen zoals Sinterklaas en Kerst is het extra lastig voor ouders om het juiste speelgoed te vinden. Welk type speelgoed gekozen moet worden hangt af van de interesses van je kind. Vaak kan je de interesses van je kind achterhalen. Het is al snel duidelijk waar je kind van houdt. Hierbij kan het het gaan om technische speelgoederen, auto’s of poppen. Door innovatie worden de speelgoederen van kinderen steeds beter.

De regels van het spel

Lasergame is een populair spel voor zowel kinderen als volwassenen. Bij het lasergamen is het de bedoeling om de tegenstander uit te schakelen. Dit kan gedaan worden door je eigen lasergun te gebruiken en deze vervolgens te richten op je tegenstander. Bij het lasergamen hangt het van het spel af hoeveel levens een persoon heeft. Wanneer je je tegenstander raakt kan hij zijn leven kwijt zijn en is hij uitgeschakeld. Wanneer je alle tegenstanders hebt uitgeschakeld ben jij de winnaar van het spel. Een volwassen lasergame is iets anders dan die van kinderen. Voor kinderen is het lasergamen wat versoepeld.

Hoe werkt het speelgoed?

Bij het kopen van het speelgoed zijn er een paar verschillen. Bij de kinderversie heb je namelijk geen vesten nodig. Bij de aankoop van het speelgoed krijg je twee laserguns. Op de laserguns staat het aantal levens in lichtjes aangegeven. In totaal heeft elke speler drie lichtjes. Aan het lichtje kan je zien hoeveel levens je nog over hebt. Wanneer alle drie de leven op zijn, betekent het dat je verloren hebt. De laserguns moet je op elkaar richten om elkaar uit te schakelen. Wanneer een winnaar bekend is, kan het spel opnieuw worden opgestart. Lasergamen is een perfect spel voor kinderen om in beweging te blijven terwijl ze buiten spelen.