Bsone
Image default
Bedrijven

Zo geef je het kantoor een mooi luxe uitstraling

De entree van jouw kantoor is ook een visitekaartje. Het kan dan zo zijn, dat je twijfelt of het pand nog wel aansluit bij de visie van jouw bedrijf. Heeft het kantoorpand zowel van binnen als buiten een minder luxe uitstraling dan je wil? Dan zijn er een aantal mogelijkheden om hier verandering in te brengen. Het hoeft namelijk lang niet altijd zo te zijn dat je moet verhuizen voor een meer luxe uitstraling.

De entree

Een entree snel een betere uitstraling geven? Dat kan met onder andere: mooie tuinbeelden al dan niet op een mooie sokkel. Het is daarbij wel van belang dat zowel het beeld als de sokkel passen bij de stijl van het pand. Heb je een wat ouder pand? Dan past wellicht de meer barokke stijl meer bij het huis. Bij nieuwbouw waarschijnlijk beter moderne kunst.

Wat ook helpt? Goed, schoon en heel. Een gouden drie-eenheid die meer verschil maakt dan je denkt. Het is juist vaak een eigenaar die niet meer ziet dat de ramen te vies zijn, er troep ligt op de parkeerplaats en dat het onkruid door de voegen van de tegels komt. Het is er al en je ziet het niet meer. Maar, jouw klanten zien dit natuurlijk wel. Tijd voor actie dus.

Veijertrappen.nl

Heb je een trap in de hal van jouw bedrijf en is die hal ook meteen de entree van jouw bedrijf? Bij veijertrappen.nl vind je diverse trappen die jouw pand weer een nieuwe frisse uitstraling kunnen geven. Een uitstraling die past bij jouw bedrijf. Bij veijertrappen.nl vind je goede trappen geschikt voor diverse trappen. Uiteraard maken ze bij veijertrappen.nl ook trappen op maat.

Maak het waar

Een luxe uitstraling zonder kwaliteit te leveren, is natuurlijk een hol aanbod. Het belangrijkste is dus dat je de luxe uitstraling ook waarmaakt met kwaliteit. Het maakt daarbij niet uit of het daarbij gaat om diensten of producten. Als je dit niet doet dan komt het nogal vreemd over op de klant. En, inconsistentie wordt bedrijven meestal niet positief aangerekend. Ga er dus voor: lever kwaliteit en geniet vervolgens ook van de luxe van een mooi pand, je hebt er immers ook iets goeds voor geleverd.

https://veijertrappen.nl/