Bsone
Image default
Electronica en Computers

Waar let je op bij de aankoop van een VR bril

Waar let je op bij de aankoop van een VR bril

De Beste VR bril is een overzicht van VR brillen gesorteerd op mogelijkheden, prijzen en natuurlijk beoordelingen. Er is namelijk niet 1 bril de beste, want het is maar net wat je ermee wil gaan doen. Je gaat immers geen 1000 euro uitgeven aan iets wat je weinig gebruikt. De andere kant is dat je best wel weer wil investeren in een product wat je vaker gebruikt. Zo kun je een 3DOF model kiezen wanneer de VR bril alleen bewegingen hoeft te detecteren. Echter als je ook wil dat hij de ruimte analyseert heb je een 6 DOF model nodig. Een VR bril voor de computer is vaak wat duurder als voor een mobiel. Dit is ook niet gek, want deze brillen bieden dan ook meer ondersteuningen. Vaak zit er een handige handleiding bij waarin je kunt lezen wat de functies zijn en hoe je deze gebruikt.

Wat kun je hiermee?

Met een VR bril is het mogelijk om thuis op reis te gaan. Verschillende steden zijn in 3D samengesteld en het is net of je echt door deze omgeving loopt. Ook kun je lekker in het gras gaan liggen op een veldje, zo realistisch is het vandaag de dag. Daarnaast zijn er ook verschillende VR ontmoetingsplekken waarbij mensen met elkaar kunnen praten. Hier kun je dan vaak ook je eigen personage samenstellen. Ook komen er steeds meer 360 films die je kunt bekijken met deze brillen. Deze ervaring is 100x anders als een bioscoopje en zeker de moeite waard. Daarnaast zijn er ook verschillende games die je kunt spelen. Hierbij wordt je echt opgezogen in de wereld want je loopt en beweegt er daadwerkelijk doorheen. Zeker als je de bril lang op hebt dan ben je weg uit de realiteit.

De technologie blijft ontwikkelen

De techniek blijft ontwikkelen en daarom houden we bij 5top alle trends in de gaten. Naast de VR bril hebben wij top 5 lijstjes voor nog veel meer producten. Dit varieert van keukenapparatuur tot aan computers en alles wat daartussenin zit.