Bsone
Image default
Mode en Kleding

Slim-fit kwaliteitsjeans voor heren online bestellen

Wil jij kwaliteitsjeans voor heren online bestellen? Een slimme zet, want de kledingkast van de moderne man is niet compleet zonder een kwalitatief hoogwaardige spijkerbroek waarmee jij je modestatement kunt maken. Naast de damesvarianten heeft ook de slim fit spijkerbroek voor heren de afgelopen jaren zijn opmars gemaakt. De pijpen sluiten van heup tot enkel nauw aan. Dit betekent niet dat je aan comfort hoeft in te leveren. Integendeel: de stretchstof geeft je juist volop bewegingsvrijheid.

Spijkerbroeken met een exclusieve Italiaanse wassing

Wil jij slim fit kwaliteitsjeans voor heren online bestellen? Dan is Boragio het voor jou aangewezen merk. Het Italiaanse merk staat bekend om zijn superieure pasvorm die de vormen van je lichaam nauw volgt. De hoge kwaliteit stretchstof geeft je optimaal comfort. Het merk is opgericht door twee broers, in samenwerking met een ontwerpadviseur en -ontwikkelaar. Behalve om hun perfecte stof en pasvorm staan de producten ook bekend om hun exclusieve Italiaanse wassing.

Herenjeans met verfspatten van Italiaanse makelij

Wil je kwaliteitsjeans voor heren online bestellen, dan ben je bij deze Italiaanse designer ook aan het juiste adres wanneer je eens op zoek bent naar een opvallender kledingstuk. Hun herenjeans met verfspatten zorgt voor een stoere, robuuste en tegelijkertijd nonchalante uitstraling. Er zijn niet alleen blauwe denims met verfspetters, maar ook lichtgrijze, donkergrijze en zwarte varianten. Herenjeans met verfspatten kan met de meest uiteenlopende casual bovenkleding worden gecombineerd.

Kies voor unieke stoffen, designs en handwerk

De kenmerkende stoere herenjeans met verfspatten van Boragio zijn stuk voor stuk met de grootste zorg vervaardigd. Alle details zijn met de hand aangebracht. Het Italiaanse merk heeft op de eerste dag van zijn bestaan besloten zo exclusief mogelijk te blijven en gebruikt dan ook unieke stoffen, designs en handwerk. Het door twee Italiaanse broers opgezette merk vertegenwoordigt zich in het middensegment en het hoge segment. Kwaliteitsjeans voor heren online bestellen kan eenvoudig via de website, waar het gehele assortiment beschikbaar is.