Bsone
Image default
Wijn

Laat wijn cadeau bezorgen

Wijn is lekker, wijn is fijn. Op zoek naar een uitgebreid aanbod van de kwalitatief beste wijnen? U kunt Wijnhuis Oktober zowel online als offline bezoeken. In dit wijnhuis, dat alweer sinds 1974 in Breda gevestigd en uitgegroeid tot meest vooraanstaande wijnhuis van de stad, vindt u gegarandeerd iets dat uw drinkers hart begeert. Geeft u liever de voorkeur aan iets alcoholvrije? Ook dat kan: op de website van het wijnhuis komt u ook de beste alcoholvrij wijn tegen om online te bestellen. U kunt bestelde wijn cadeau laten bezorgen. Het assortiment wijnen om als wijn cadeau te laten bezorgen komt van over de gehele wereld. Er is iets te vinden van elk continent. Er wordt geleverd aan zowel particulieren als klanten in het bedrijfsleden. Ook doet het wijnhuis dienst als groothandel voor de horeca met breed assortiment gespecialiseerde drink wijnen. De beste alcoholvrij wijn online in bulk bestellen? Het kan.

Derde generatie wijnverkopers

Derde generatie wijnverkopers Bij Wijnhuis Oktober zit passie voor wijn in de familie. Alweer de derde generatie staat aan het roer van het wijnhuis. De passie ligt in het zoeken en vinden van de beste producten en leveranciers. Ook wordt er gestreefd naar een optimale samenstelling – met veel diversiteit – in het assortiment. Wijn cadeau laten bezorgen, betekent kiezen uit wijnen die van over heel de wereld afkomstig zijn. Elke fles is voorzien van uitgebreid schenk- en drinkadvies, zowel in de winkel als digitaal. Ook de beste alcoholvrij wijn die online te bestellen is, komt met advies.

Een zaak van goed vertrouwen

Een zaak van goed vertrouwen Wijnverkoop heeft alles te maken met wederzijds vertrouwen. Als u gekochte wijn cadeau laat bezorgen, dan is dit vanaf 75 euro geheel gratis. Ook als u 12 flessen of meer bestelt (ongeacht de totale waarde van de aankoop) wordt de levering gratis gedaan. De beste alcoholvrij wijn die online te bestellen is kunt u per fles of juist in grotere hoeveelheden aanschaffen.