Bsone
Image default
Financieel

Heb je nu geld nodig?

Zelfs als je nu geld nodig hebt, zul je nog altijd wel wat geduld op moeten brengen. Alhoewel je met een minilening snel geld kunt hebben kan het in het slechtste geval nog altijd een werkdag duren. Je geld kan namelijk nog zo snel worden overgemaakt, maar als de banken niet meewerken en er daardoor een lichte vertraging ontstaat, zul je alsnog op je geld moeten wachten.

Nu geld nodig vanaf 750 euro

Als je nu geld nodig hebt maar het bedrag dat je nodig hebt, ligt boven de 750 euro, dan kun je alvast geen beroep doen op de minilening, want deze houdt bij dit bedrag op. Je zult je dan moeten richten tot een ander soort lening, bijvoorbeeld het doorlopend krediet. Echter duurt het hierbij vaak wel wat langer voor je hoort of je de lening krijgt en als je dus nu geld nodig hebt, gaat die vlieger alvast niet op. Als je nu geld nodig hebt, gaat het echter toch vaak maar om een klein bedrag, dus met de minilening kun je dat uitstekend uit de voeten. Het hele proces bij de minilening gaat ook razendsnel.

Hoeveel kun je lenen?

Als je wilt weten hoeveel je betrouwbaar snel geld lenen kan, zul je een aanvraag moeten doen voor een lening. Er zal dan op basis van je inkomen en van je vaste lasten worden berekend hoeveel je exact kunt lenen en wat ook in jouw situatie verantwoord is om te lenen. Je kunt namelijk zelf wel het maximale bedrag willen lenen op basis van je inkomen, maar natuurlijk is het zeer onverstandig om al je geld dat je overhoudt te gebruiken voor het afbetalen van je lening. Hier zul je dan ook altijd voor behoud worden.

Wat is verantwoord?

Stel dat je elke maand 300 euro overhoudt, dan ga je dus niet die 300 euro elke maand gebruiken voor je lening. Verantwoord zou bijvoorbeeld zijn om van deze 300 euro 100 euro te gebruiken voor je lening. Eigenlijk is 300 euro overhouden in de maand nog wat weinig en wellicht moet je je afvragen of het dan wel slim is om geld te lenen, want je moet er ook nog rekening mee houden dat er gegeten moet worden. In elk geval moet je naast je lening en ook je vaste lasten en eten en drinken nog geld zien over te houden. Dan kunnen we spreken van verantwoord geld lenen. Is geld lenen zonder BKR toetsing dan verantwoord? Dat hangt ervan af. Een minilening bijvoorbeeld is ook pas verantwoord als het binnen je financiële plaatje past. Anders kun je er beter van afzien.

Eerste keer afsluiten en als klant afsluiten.

Als je voor het eerst een minilening gaat afsluiten duurt het standaard langer dan wanneer je al klant bent. Logisch, want er moeten nog documenten worden overlegd.

https://www.snelgeldlenenbinnen10minuten.eu/03/snel-geld-lenen-met-spoed/