Bsone
Image default
Woning en Tuin

Hoe kiest u de perfecte badkamerspiegel?

Een badkamerspiegel is meer dan een decorstuk. Hij is ook functioneel. Je gebruikt hem elke dag om je klaar te maken voor de dag. Het is dus belangrijk om een badkamerspiegel te kiezen die er niet alleen goed uitziet, maar ook zijn doel goed dient. Hier volgen enkele tips om u te helpen de perfecte badkamer spiegel te kiezen.

Grootte is belangrijk

Een van de belangrijkste dingen om te overwegen bij het kiezen van een badkamerspiegel is de grootte. U wilt geen spiegel die te klein of te groot is voor de ruimte. Bij Voordelig Sanitair hebben ze verschillende formaten badkamerspeigels. Om erachter te komen welk formaat spiegel u nodig hebt, meet u de breedte van uw badmeubel. Tel daar aan elke kant drie centimeter bij op. Dat is de minimale breedte van uw spiegel. Wat de hoogte betreft, moet uw spiegel minstens even hoog zijn als uw kaptafel.

Denk aan uw stijl

Uw badkamerspiegel moet passen bij de algemene stijl van uw badkamer. Heeft u een traditionele badkamer, zoek dan een spiegel met klassieke lijnen en details. Voor een modernere ruimte kiest u een strakke spiegel met minimale versieringen. En als u echt iets unieks wilt, overweeg dan een antieke of vintage spiegel. Zorg er wel voor dat hij in goede staat is voordat je hem in je badkamer ophangt!

Denk aan de functionaliteit

Je badkamerspiegel moet er niet alleen goed uitzien, maar ook functioneel zijn. Dat betekent dat hij de juiste grootte en vorm moet hebben voor de ruimte en je een duidelijk zicht moet bieden terwijl je hem gebruikt. Als u een bril draagt, zorg er dan voor dat er genoeg ruimte op het spiegeloppervlak is om hem te plaatsen terwijl u hem gebruikt. Misschien wilt u ook een condensvrije of verlichte spiegel kiezen voor extra functionaliteit.

Conclusie

Bij het kiezen van een badkamerspiegel zijn grootte, stijl en functionaliteit allemaal belangrijke factoren om te overwegen. Zorg ervoor dat de spiegel die u kiest de juiste grootte heeft voor uw ruimte en u een duidelijk zicht biedt terwijl u hem gebruikt. En vergeet niet bij uw keuze rekening te houden met de stijl van uw badkamer! Met deze tips in gedachten is het vinden van de perfecte badkamerspiegel een fluitje van een cent!