Bsone
Image default
Zakelijk

Refurbished en tweedehands kantoormeubelen

Bestel hier bij Mauron mooie tweedehands kantoormeubelen. Een bureaustoel of een elektrisch verstelbaar bureau en veel meer. Ondanks dat deze spullen al gebruikt zijn, zijn deze zeer geschikt voor een tweede leven. Mauron koopt dit soort spullen en en bekijkt of deze echt wel goed zijn om wederom in de verkoop te gaan. Bureaustoelen worden voorzien van nieuwe bekleding, mits nodig. Een bureau kan geleverd worden met een nieuw blad, geheel naar keuze. Voordeel is dat je op deze manier een nieuwe inrichting hier kan bestellen, geheel naar eigen wens. Een ander voordeel is dat hier een enorm assortiment te vinden is. Alles is uit eigen magazijn en hierdoor(bijna) direct leverbaar.

Online een kantoor inrichten

Jouw bedrijf heeft een nieuwe uitstraling nodig. Hiervoor moeten nieuwe kantoor artikelen gekocht worden. Vaak een dure aangelegenheid. Echter kan dit ook op een andere en goedkopere manier geregeld worden. Neem daarvoor een kijkje op de website van Mauron. Hier is een zeer groot assortiment te zien in gebruikte, maar ook in nieuwe kantoorartikelen. Denk bijvoorbeeld aan hag bureaustoelen. Deze in nieuwstaat verkerende modellen zijn voor iedereen geschikt. Voordeel is dat deze stoel makkelijk te verstellen is. Niet alleen in de hoogte, maar ook de rugleuning en de armleggers kunnen naar wens ingesteld worden. Hiermee is deze stoel geschikt voor iedereen die werkzaam is binnen een kantoor. Heel handig met de flexplekken van tegenwoordig.

Nieuw meubilair

Lekker shoppen bij Mauron voor een nieuwe bureaustoel of een geheel nieuw kantoorinventaris. De keuze is hier enorm en dat maakt het shoppen bij dit bedrijf alleen maar interessanter. Neem ook een kijkje op de website of maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom.