Bsone
Image default
Bedrijven

Bitcoin koers gaat omhoog of omlaag?

De waarde van bitcoin is de afgelopen weken flink afgenomen. Er zijn en waren veel mensen die denken dat deze correctie een tijdje gaat doorzetten. Nieuwe beleggers waren zelfs bang dat de hele koers ging instorten en daardoor de waarde van Bitcoin richting lage niveaus zou gaan. De afgelopen dagen lijkt dit niet meer het geval en dus ziet het er positiever uit voor Bitcoin. Zijn we aan het begin van een nieuwe stijging of zal het over een paar weken weer flink zijn afgenomen in waarde? In deze blog bespreken wij beide scenario’s 

Bitcoin gaat voor een nieuw record

Er zijn heel veel mensen die hopen dat Bitcoin weer een nieuw record gaat behalen en dat de waarde van de digitale munt nog meer gaat stijgen. Afgelopen dagen hebben al laten zien dat het niet alleen maar feest kan zijn en soms de waarde iets kan tegenvallen. Sommige beleggers zagen hun geld al in rook op gaan en waren bang alles te verliezen. Echter, is er op dit moment weer een duidelijke groei in Bitcoin te zien en kan er snel een nieuw record worden behaald. Sommige beleggers denken zelfs dat Bitcoin een record hoogte kan behalen van 300K per Bitcoin.

Bitcoin gaat naar lage niveaus pre corona

Een ander scenario heeft te maken met een flinke daling van de digitale munt. Sommige ervaren beleggers denken dat Bitcoin weer terug gaat naar een veel lagere waarde. Hoewel dit aan de ene kant een beetje onwaarschijnlijk klinkt, kan het toch echt gebeuren. In het verleden is het namelijk meerdere keren voorgekomen dat de waarde van Bitcoin flink crashte. Soms waren deze crashes wel 90% van de waarde!. Niemand weet dus wat er kan gebeuren en zelfs met de grote institutionele fondsen kan het zijn dat Bitcoin enorm in waarde gaat dalen voordat het een nieuwe recordhoogte gaat bereiken.

De koers van Bitcoin in de gaten houden

Koersen van digitale crypto currency zoals Bitcoin blijven een bijzonder iets. Deze kunnen op elk moment veranderen in een positieve of negatieve zin en in de meeste gevallen kan men dit niet van tevoren zien. Daardoor is het niet duidelijk wat het juiste is om te doen in dergelijke situaties. Keuze hierin ligt altijd bij jou. Ga je investeren in Bitcoin? Dan is het een goed idee om de koers van Bitcoin in de gaten te blijven houden. Op die manier al je beter inzicht krijgen in wanneer je moet inspringen.

 

Related posts

Handige tips voor een veilig elektra netwerk aan huis

Je oude speelgoed kan geld waard zijn

Objecten van aluminium bedrukken met een optimaal resultaat