Bsone
Image default
Bedrijven

Objecten van aluminium bedrukken met een optimaal resultaat

Wilt u objecten van aluminium bedrukken? Een bord met uw logo in kleur of een display? Dat is geen enkel probleem bij Artisan Printing Service. Dit bedrijf vindt het juist een uitdaging om allerlei objecten van metaal en kunststof te voorzien van een bedrukking van hoge kwaliteit. Aluminium fronten, bedieningspanelen, koekblikken, wijzerplaten, naambadges en nog veel meer. U kunt het zo gek niet bedenken of Artisan Printing Service kan er iets mee. De vorm en grootte van het object doet er niet toe. Dankzij geavanceerde machines en diverse druktechnieken kunnen zij al uw aluminium voorwerpen bedrukken.

Speciaal op metaal en kunststof

De mogelijkheden om aluminium te bedrukken, zijn bijna oneindig. U kunt kiezen voor een druk in één of meerdere kleuren en zo uw eigen logo, tekst of typenummer op een object laten zetten. Ook digitaal printen op aluminium is mogelijk. Hiermee behaalt u een eindresultaat van fotokwaliteit. Digitaal printen komt het beste tot zijn recht op geanodiseerd, gecoat of in kleur gespoten aluminium en geeft daarop afbeeldingen van uiterst hoge kwaliteit. Naast digitaal printen is Artisan Printing Service gespecialiseerd in tampondruk, zeefdruk en foliedruk. Als u aluminium laat bedrukken, wordt er gebruik gemaakt van twee componenteninkt voor een krasvrij en slijtvast resultaat.

Vakkennis en ervaring

Artisan Printing Service startte meer dan dertig jaar geleden als bedrijf dat tampondrukmachines op de markt bracht. Later werd de focus verlegd naar het drukken zelf en inmiddels is het bedrijf specialist op het gebied van het bedrukken van metaal en kunststof. U kunt altijd contact opnemen met de professionele medewerkers als u aluminium wilt bedrukken. Ze vertellen u graag alles over de mogelijkheden. Ook kunt u een kijkje nemen in de online portfolio om inspiratie op te doen en te ontdekken hoe creatief aluminium bedrukt kan worden. U geniet van een uitstekende service, prima vakkennis en jarenlange ervaring.

https://www.artisan.eu/nl/