Bsone
Image default
Industrie

Gebruik een groefkogellager voor betere prestaties

Een groefkogellager zorgt voor betere prestaties onder zware omstandigheden. Een gewone lager kan vaak geen hoge snelheden aan omdat de druk op de as dan te groot wordt. Als u gebruik maakt van een groefkogellager kunt u de prestaties van een apparaat of voertuig aanzienlijk verbeteren. De assen worden door gebruik te maken van groefkogellagers ontzien doordat de lagers de druk op de assen aanzienlijk verminderen. Daardoor gaan de assen veel langer mee en hoeven deze minder snel te worden vervangen omdat ze zijn doorgesleten. Een gebroken as kan bovendien gevaarlijke situaties opleveren die u natuurlijk liever wilt voorkomen. Daarom is het belangrijk om de lagers en ook de assen regelmatig te controleren op slijtage.

De verschillende toepassingen van kogellagers

Een groefkogellager, maar ook andere typen lagers zoals lagers met een vulopening of met een afdichting van rubber of metaal. Ook kunt u kiezen voor een energie efficiënte groefkogellager om het apparaat nog zuiniger te maken, een streven dat vandaag de dag vaak wordt benadrukt omdat we nu eenmaal zuinig moeten omspringen met energie. Als u een zuinig apparaat op de markt brengt zal dat zeker gretiger aftrek vinden dan wanneer het energieverbruik hoger ligt dan gemiddeld. Kogellagers worden toegepast in allerlei huishoudelijke apparaten zoals stofzuigers, wasmachines, mixers en heteluchtovens.

Koop uw lagers bij de specialist

Heeft u een groefkogellager nodig en zoekt u een betrouwbare leverancier? Kijk dan zeker op de website van Sanders. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de levering van een groot assortiment groefkogellagers. U kunt uw bestelling direct plaatsen in de webshop. Twijfelt u over welke lager u nodig heeft dan kunt u contact opnemen met Sanders, zij zullen u van deskundig advies voorzien. U vindt de contactgegevens op de website. Maak bij voorkeur gebruik van het contactformulier. Sanders beschikt ook over vestigingen in Nederland waar u uw product direct kunt kopen. U vindt hen in Bleiswijk, Wateringen en Den Haag.

https://www.bernardsanders.com/