Bsone
Image default
Dienstverlening

Overstappen naar een andere autoverzekering is heel eenvoudig

Wanneer u een auto heeft, dan bent u verplicht deze te verzekeren met minimaal een WA-dekking. Vaak sluiten mensen een autoverzekering af wanneer zij een auto hebben gekocht, en kijken er hierna niet meer naar om. Maar u kunt het beste ieder jaar overstappen. Zo kunt u namelijk veel geld besparen. Dat is heel prettig, toch? Weet u niet goed waar u op moet letten als u van autoverzekering wilt wisselen? Lanters B.V. geeft u graag tips. U kunt bij dit onafhankelijke verzekeringskantoor terecht voor autoverzekeringen, maar ook voor bijvoorbeeld levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. U krijgt altijd persoonlijk advies.

Zo kunt u overstappen van autoverzekering

Lanters B.V. bekijkt eerst of het voor u wel zinvol is om over te stappen van autoverzekering. Is dat een goed idee? Dan helpen ze u met overstappen en het opzeggen van uw huidige autoverzekering. Hierbij wordt er rekening gehouden met de opzegtermijn, die vaak twee maanden is. Voordat uw huidige autoverzekering is opgezegd, moet u natuurlijk eerst wel een nieuwe hebben. Want u mag niet onverzekerd rondrijden. Regel de nieuwe verzekering dus eerst helemaal, voordat u uw huidige verzekering opzegt. Zo krijgt u geen boetes en krijgt u niet te maken met andere vervelende gevolgen.

Wend u tot één duidelijk aanspreekpunt

Wanneer u Lanters B.V. vraagt uw autoverzekering te bekijken, krijgt u uw eigen contactpersoon. Dan hoeft u niet steeds uit te leggen wat uw situatie is. Dat werkt veel efficiënter en handiger. U bent altijd welkom op het kantoor in Didam, gelegen tussen Arnhem en Doetinchem. Ze zijn op werkdagen geopend tussen 09.00 uur en 17.30 uur. Zo kunt u rustig de mogelijkheden bespreken met een van de specialisten. U kunt dus eenvoudig overstappen van autoverzekering. Dat is op een eenvoudige manier geld besparen. En de besparing kan oplopen tot maar liefst honderden euro’s per jaar.

https://lanters.nl/