Bsone
Image default
Industrie

Een breed aanbod machineonderdelen en aandrijfcomponenten

Machinefabriek Krimpen, gespecialiseerd in aandrijfcomponenten en machineonderdelen, werd 75 jaar geleden opgericht. Het bedrijf was in eerste instantie gevestigd in Rotterdam, was actief in de koeltechniek en maakte auto- en machineonderdelen. Na een grote bestelling van de Koninklijke Landmacht vond in 1952 een verhuizing naar Krimpen aan de Lek plaats en in 1956 werd de naam dan ook veranderd naar ‘Machinefabriek Krimpen’. Vandaag de dag bevindt het bedrijf zich nog steeds in dit dorp. Bij de fabriek kunt u nog altijd terecht voor een breed aanbod machineonderdelen, daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in onder andere tandwielen, tandheugels, wormwieloverbrengingen en tandwielkasten.

Voorkom hoge kosten

In de afgelopen jaren zijn veel zaken in Nederland duurder geworden. Als gevolg van inflatie en gewijzigde belastingen, wordt het voor bedrijven steeds lastiger om het hoofd boven water te houden. Wanneer hoge kosten voorkomen kunnen worden, is dit mooi meegenomen. Dankzij het uitvoeren van revisie en reparatie hoeft er niet direct een nieuwe machine aangeschaft te worden, maar kunnen onderdelen hersteld, gereconstrueerd of vervangen worden. Dit is dus veel voordeliger en voorkomt extra hoge en onnodige kosten. Machinefabriek Krimpen voert revisies en reparaties uit op verschillende onderdelen waaronder de tandwielkasten van machines. Dit is een van hun specialismes. 

Overige diensten en producten

Dat u bij Machinefabriek Krimpen terecht kunt voor aandrijfcomponenten, machineonderdelen en revisies en reparaties is inmiddels bekend. Het bedrijf heeft echter nog veel meer te bieden. Zo kan las- en constructiewerk ook uitbesteed worden aan de ervaren vakmensen. Hierbij kan gedacht worden aan onder andere CO2-lassen, TIG- en MIG-lassen, elektrisch lassen, branden, solderen en walsen. Ook worden alle mogelijke verspanende bewerkingen in iedere vorm uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan frezen, draaien, boren, slijpen en kotteren. Tot slot heeft de fabriek een eigen machinepark dat vele mogelijkheden biedt. Zo is er onder andere de mogelijkheid tot het steken en frezen van spiebanen.

https://www.machinefabriekkrimpen.nl/