Bsone
Image default
Eten en drinken

Waarom een ontbijtservice inschakelen?

Een ontbijtservice inschakelen en een lekker ontbijtje thuis (of bij iemand anders) laten bezorgen is een unieke manier om jezelf of een ander te verwennen. De overheerlijke broodjes en verse koffie in de ochtend geven iedereen een goed begin van de dag!

 

Ontbijtservice voor feestelijke gelegenheden

Ontbijt bestellen is ten eerste hartstikke leuk als je iemand wilt verrassen, bijvoorbeeld voor zijn of haar verjaardag. Je kunt dan een luxe ontbijtje laten bezorgen en de jarige job of jet een goed begin van de (verjaar)dag geven! Wil je het extra speciaal maken? Dan kun je ook bijvoorbeeld een fles champagne of een doos bonbons bij het ontbijt laten bezorgen.

 

Tijd met elkaar doorbrengen

Naast het feit dat het een leuke verrassing is om een ontbijtservice in te schakelen, biedt dit ontbijt ook de ideale gelegenheid om tijd met elkaar door te brengen. Vooral op speciale gelegenheden zoals Vaderdag, Moederdag, Valentijnsdag, Kerstmis of Pasen is het gebruikelijk om als familie bij elkaar te komen en dan is het natuurlijk extra leuk als je samen een lekker ontbijtje kunt verorberen!

 

Verschillende soorten ontbijt

De ontbijtservice biedt verschillende soorten ontbijt, dus er is genoeg keuze voor iedereen. Zo kun je kiezen uit een paasontbijt, kerstontbijt of valentijn-ontbijt. Deze zijn bijvoorbeeld gevuld met lekkere broodjes, verschillende soorten beleg (vleeswaren en kaas), een eitje, verse koffie en/of thee en nog veel meer. Vegetariërs worden blij gemaakt met een vegetarisch ontbijt en francofielen bestellen een echt Frans ontbijt met Franse kazen en natuurlijk verse croissants. Voor de kinderen is er zelfs een speciaal kinderontbijt beschikbaar!