Bsone
Image default
Vervoer en transport

Juiste transport voor de UK

Transport Engeland moet natuurlijk goed geregeld worden. Systematic is gespecialiseerd in deze palletzendingen. Dit bedrijf helpt je met jouw zending, van begin tot einde. Ze vertellen je wat je precies nodig hebt of wat je moet regelen. Alle zendingen worden voorzien van een track & trace zodat jij jouw zending helemaal kunt volgen. De zendingen worden binnen 24 tot 72 uur geleverd aan de eindbestemming, het ligt er natuurlijk aan waar de zending heen moet natuurlijk. 

Pakketdienst voor Pallets

Ben je benieuwd welke transportmogelijkheden er zijn? Als eerste heb je het palletvervoer, deze manier kun je gebruiken als je 1 tot 6 pallets kwijt wil of een volle lading. Volumevervoer heeft een hogere laadruimte, dit zorgt ervoor om grote palletladingen te vervoeren. Je hebt ook nog de lengte vervoer. Doordat deze oplegger schuifzeilen heeft is het eenvoudig en snel om te laden en lossen, doordat 1 kant van de oplegger compleet open is. Als laatste heb je de stedelijke distributie. Dit maakt het vervoeren in dorpen en steden makkelijker voor jou. 

Vind je het lastig om de juiste keuze te maken? Gelukkig hebben ze bij dit bedrijf een UK service desk. Deze medewerkers kunnen je helpen om het juiste vervoer te bepalen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je precies wat je moet doen. Je kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Deze wordt dan behandeld en het bedrijf komt zo snel mogelijk bij jou er op terug. Wil je wat meer informatie? Neem gerust een kijkje op de website.