Bsone
Image default
Auto's en Motoren

Hyundai i10 occasion, pechhulp on demand handig

Wie op zoek is naar een gebruikte stadsauto, die zou uit moeten kijken naar een Hyundai i10 occasion. De auto is bijzonder zuinig en verbruikt voor het afleggen van 21 kilometer slechts een liter benzine. Voor een stadsauto heeft de Hyundai i10 occasion bijzonder veel ruimte. De stadsauto biedt namelijk gemakkelijk plaats aan vier volwassenen.

Een Hyundai i10 is fors goedkoper dan de concurrentie

De Hyundai i10 occasion moet de concurrentie aangaan met auto’s als de Kia Picanto, de Toyota Aygo, de Opel Karl en de Citroën C1, en de i10 van Hyundai kan dat. Bovendien is een Hyundai i10 occasion echter een stuk goedkoper dan de andere merken. Dat maakt de aanschaf van een Hyundai i10 occasion nog meer de moeite waard. Ook de Hyundai i10 occasion beschikt standaard over vijf deuren en is er in zowel een 1.0 als een 1.2 uitvoering. Tegenwoordig wordt overigens alleen nog de 10 versie geproduceerd.

De gemiddelde Hyundai gaat lang mee

Met de tweedehands Hyundai i10 manoeuvreer je gemakkelijk door elke stad, zonder het gevoel echt in een stadsauto te rijden. Daarnaast zijn de bezitters van een Hyundai i10 over het algemeen zeer tevreden. Het is geen slecht idee om de statistieken van deze auto’s eens op te zoeken. Wie een Hyundai i10 occasion koopt, zal een volgende keer weer geneigd zijn om een Hyundai aan te schaffen.

Pechhulp on demand, handige service van Centraal Beheer

Ter geruststelling; mocht je te maken krijgen met pech onderweg, dan is de service die pechhulp on demand heet erg handig. Je hoeft geen abonnement te hebben om gebruik van deze dienst van Centraal Beheer te kunnen maken. Je belt, vertelt wat er aan de hand is en krijgt meteen een prijsindicatie. Vervolgens kun je via de app in realtime zien waar de monteur zich bevindt. De service is 24/7 beschikbaar.