Bsone
Image default
Banen en opleidingen

Diepgaande loopbaancoaching volgen in Nijmegen

Moeite met het maken van beslissingen die veel voeten in de aarde hebben, zoals kiezen voor een andere carrière of je leven een nieuwe richting geven? Je bent hier zeker niet alleen in – velen ervaren het omgaan met dergelijke zaken als lastig. Om je te assisteren is het in de arm nemen van een loopbaancoach vaak een uitstekend idee. Denk dan bijvoorbeeld aan de consultants van MD-act te Nijmegen, die meer dan 25 jaar ervaring voor jou kunnen inzetten. Zij zijn met stip de meest geschikte keuze voor loopbaancoaching! Als een bedrijf dat zowel NIP- als NOLOC-geregistreerd is weet je dat hun deskundigheid compleet gewaarborgd, alsmede de opleiding van de coaches zelf.

Bij wie gaat u loopbaancoaching volgen?

Voor loopbaancoaching in Nijmegen staan verschillende coaches voor je klaar. Zo verwezenlijk jij je groei op persoonlijk en professioneel vlak! Neem bijvoorbeeld Robert Wouterse – hij blijft persoonlijk betrokken bij jouw traject, terwijl hij moeilijke onderwerpen op luchtige wijze ter sprake brengt. Met focus op de vele aspecten van zelfreflectie en je positieve, krachtige eigenschappen houdt hij de sfeer gemoedelijk. Mariëlle Damoiseaux helpt je op haar beurt om uit buiten je baan te stappen wanneer deze niet meer goed voor je voelt. Als nuchtere, praktische loopbaanbegeleider onderzoekt ze buiten de gevestigde kaders met jou samen waar je waarde aan hecht in je carrière. Daarnaast zal ze aan het eind van het traject ervoor zorgen dat jij je eigen kwaliteiten herkent en geleerd hebt om deze effectief in te zetten als basis voor jouw succes.

Bekijk de website en ontdek de mogelijkheden van een loopbaancoach

Ook graag uitstekende loopbaancoaching in de buurt van Nijmegen beginnen en je carrière richting geven? MD-act biedt een tevredenheidsgarantie, waarmee je met een gerust gevoel de gepersonaliseerde trainingen kan volgen. Elk traject is uniek geprijsd; het is zodoende een goed idee om op voorhand met een van de professionals van dit bedrijf te bespreken welke het beste bij je past. Ben je directeur van je eigen bedrijf in regio Nijmegen en heb je interesse in loopbaancoaching voor je personeel? Werkgevers kunnen de kosten van een ontwikkelingstraject aftrekken van hun belasting – wel zo prettig! Bezoek de site van MD-act voor meer informatie, of contacteer hun medewerkers voor een persoonlijke bespreking van de mogelijkheden.

Related posts

Vind verschillende vacatures in life sciences bij deze specialist

Leer mensen omgaan met stress door een opleiding tot life coach te volgen

10 carrièreangsten die ons terugtrekken