Bsone
Image default
Groothandel

Leg een nieuwe tegelvloer in de keuken met tijdloze, Italiaanse tegels

Keramische, Italiaanse tegels zijn de perfecte keuze wanneer u de tegelvloer in uw keuken opnieuw wilt betegelen. Deze tegels zijn van topkwaliteit en blijven tijdloos dankzij de prachtige motieven waarin ze verkrijgbaar zijn. Door deze te combineren met standaardtegels in een neutrale kleur krijgt u een speels effect in iedere ruimte waar u ze legt of plaatst. De laatste jaren zijn keramieken tegels met een motief of unieke structuur steeds populairder geworden. Kies zelf ook voor een beetje extra in uw interieurdesign!

Voor iedere stijl en inrichting is er een perfecte tegel beschikbaar

Bent u op zoek naar Italiaanse tegels van uitzonderlijke kwaliteit voor het leggen van een nieuwe tegelvloer in de keuken? Bij Intertegel in Dordrecht vindt u prachtige Italiaanse tegels in veel verschillende motieven en van verschillende kwaliteitsmerken. Denk hierbij aan merken zoals Imola, Lea en Kronos. Zo is het mogelijk om een donkere, egale tegelvloer in de keuken te combineren met Italiaanse tegels met motieven om toch wat meer diepte in de vloer te krijgen. Is het design van uw keuken moderner en bent u op zoek naar een tegelvloer die deze inrichting versterkt? Kies dan voor meer rechttoe-rechtaan tegels die een andere structuur hebben om toch wat meer effect op de vloer te krijgen.

Ga langs in de showroom of bestel tegels online

Dankzij Italiaanse tegels waant u zich thuis ook in de straten van Italië. Of u nu met het hele gezin hier eet of alleen een uitgebreide maaltijd voor uzelf kookt, met de hulp van de specialisten bij Intertegel vindt u de perfecte tegels voor iedere klus. Het is mogelijk om langs te gaan bij de showroom in Dordrecht om de Italiaanse tegels in het echt te bewonderen. Daarnaast staan alle tegels ook gepresenteerd in de online shop waar u alle materialen voordelig kunt bestellen.

Related posts

De mooiste tegels van diverse merken bij deze specialist nabij Rotterdam

Dit is de meeste effectieve crème tegen jeuk

Uw kazen bestelt u bij dé groothandel in kaas van Nederland