Bsone
Image default
Groothandel

De mooiste tegels van diverse merken bij deze specialist nabij Rotterdam

Fravo Tegels in Dordrecht is dé tegelspecialist in regio Rotterdam. Dit bedrijf heeft een ruim aanbod aan tegels voor vrijwel iedere ruimte. Zoekt u keukentegels voor aan de wand, badkamertegels of siervolle tegels voor de woonkamer? Bij deze specialist vindt u het allemaal! Ze hebben een ruim assortiment met tegels van de meest toonaangevende merken. Denk hierbij aan Castelvetro, Casalgrande padana, Marazzi, Douglas & Jones, Venis en meer. De tegels zijn van de beste kwaliteit en worden tegen scherpe prijzen aangeboden. U profiteert dan ook van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De tegels die u bij deze specialist nabij Rotterdam koopt, komen uit hun eigen voorraad. Daarnaast hebben ze eigen tegelzetters in dienst die de tegels op een professionele en zorgvuldige manier bij u komen zetten. Zo weet u zeker dat uw badkamer, keuken of woonkamer er straks prachtig uitziet!

Badkamertegels in verschillende maten en stijlen

Een van de meest geliefde tegels zijn badkamertegels. Ook daar hebben ze een ruim aanbod van bij Fravo Tegels in Dordrecht. U kunt kiezen voor zowel wandtegels als vloertegels in allerlei verschillende soorten, maten en stijlen. Door het ruime aanbod zit de stijl die u zoekt er altijd wel tussen. Op deze manier kunt u een tegel uitkiezen die goed past bij de rest van uw badkamer. Weet u niet goed welke soort tegels u het best in uw badkamer kunt plaatsen? Vraag dan advies aan de professionals van dit bedrijf. Door hun jarenlange ervaring en expertise helpen ze u graag verder! Ze luisteren naar uw wensen, denken met u mee en geven advies op maat.

Kom langs in de showroom!

Bekijk het ruime aanbod aan tegels online of ga langs bij de showroom van Fravo Tegels in Dordrecht, vlak bij Rotterdam. Hier vindt u de diverse badkamertegels, keukentegels, woonkamertegels en nog veel meer. Heeft u vragen over de verschillende tegels of de merken? Neem dan contact op met deze specialist.