Bsone
Image default
Groothandel

Uw partner voor de aanschaf van de juiste tinctuur

Wilt u graag een tinctuur van uiteenlopende planten en kruiden inslaan? Gaat u dan eens praten met Biosfeer Groede! Dit bedrijf biedt het grootste assortiment aan biologisch gecertificeerde (oer)tincturen aan binnen de volledige Europese Unie. Door de plantenteelt, tinctuurproductie en de productverkoop onder één dak te houden kunnen zij van A tot Z de kwaliteit waarborgen. Deze belofte onderbouwen zij met meerdere industriestandaard keurmerken, waaronder de SKAL-, FSSC22000- en GMP+-certificeringen. Door het volledige proces in handen te houden, kunnen zij u met recht een topproduct aanbieden.

Van welke eigenschappen profiteert u?

Met een succesvolle gestandaardiseerde moedertinctuur van medicinale kruiden kunt u een product van topkwaliteit aanbieden. Biosfeer Groede creëert deze op basis van een gedegen farmacopee en uniform geteelde en geproduceerde plantendelen, dan wel vers of gedroogd. Door het hoge alcoholgehalte (32% tot 90%) van een tinctuur heeft deze doorgaans een uitstekende houdbaarheid rond de twee tot vijf jaar. Zij gebruiken enkel natuurlijke ethylalcohol van farmaceutische kwaliteit (96,4% v/v) voor hun tincturen. Deze wordt vervaardigd van bio-gecertificeerde, biologisch geteelde rogge. Bij Biosfeer Groede worden tincturen zowel als simplex of complex verkocht en geleverd. Zij bieden hun tincturen aan in bulkvolumes van ½, 1, 5, 10, 20, 25 tot 200 liter, hoewel het ook mogelijk is om consumentgerichte producten in flesjes van 50 ml of 100 ml geleverd te krijgen. De tincturen worden niet rechtstreeks aan particulieren geleverd; deze zijn bestemd voor zakelijke afnemers zoals therapeuten, winkels, fabrikanten en groothandelaren.

Extra informatie over deze producten

De toepassingen van een tinctuur zijn uiterst veelvuldig. Deze kan gebruikt worden als  voedingssupplement, gewasbescherming, grondstof voor cosmetica, ingrediënt voor voedings- en drankenindustrie en nog veel meer. Als u interesse heeft in de aanschaf van tincturen voor uw bedrijf of supply chain kunt u het beste contact opnemen met de experts van Biosfeer Groede. Maakt u hiervoor gebruik van de contactinformatie op hun website. Welke tinctuur gaat u aanschaffen?

https://biosfeer-groede.com/