Bsone
Image default
Groothandel

Verschillende soorten appelbomen kopen voor elke tuin

Voor elke tuin is er een geschikte appelboom. Als je appelbomen wilt kopen, dan heb je vaak ruime keuze uit diverse soorten en vormen, op het gebied van smaak en uiterlijk. Ook voor kleine tuinen is een appelboom een echte toevoeging. De bomen kunnen rode, groene of gele vruchten opleveren met smaken van vol en zoet tot fris en zuur. Daarnaast kan de hoogte en vorm van de bomen natuurlijk ook verschillen. De karakteristieke vorm van appelbomen zorgt ervoor dat je altijd een aangename plek in je tuin creëert. Bij Bomendael kunt u verschillende soorten appelbomen kopen. Dit bedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in het kweken van de mooiste appelbomen.

Waar kan ik uit kiezen als ik appelbomen wil kopen?

Als je appelbomen wilt kopen, dan heb je dus de keuze uit veel verschillende soorten. Je kunt kiezen uit appelbomen in hoogstam, halfstam, leivorm, dubbele u-vorm of kolomvorm. De hoogste bomen kunnen wel negen meter hoog worden en andere bomen kunnen uitstekend geleid worden bij een muur of afscheiding voor kleinere tuinen. De kolomvormige appelbomen zijn zodanig geknipt om smal van vorm te blijven. Ook deze zijn ideaal voor kleinere tuinen. Daarnaast zijn deze ook goed te gebruiken in boomgaarden omdat ze juist zo weinig ruimte in beslag nemen.

Laat u informeren over de soorten

Niet elke appelboom is geschikt voor elke tuin. Het is afhankelijk van je situatie, wensen en eisen welke appelbomen je het beste kunt kopen. Laat je dan ook informeren door de specialisten van Bomendael. Je weet dan zeker dat je de juiste boom in huis haalt. Natuurlijk is het formaat van belang, maar denk ook aan de grond die je hebt in je tuin. Wat voor soort appel wil je? Wil je een zelfbestuivende boom of niet? Weet je al precies wat je wilt? Dan kunt je de appelbomen bij Bomendael direct online kopen. Zij zorgen dan voor een snelle levering aan huis. Als je meer informatie wilt, dan kun je ze altijd bellen.

https://bomendael.com/