Bsone
Image default
Groothandel

Een nieuwe fiets koopt u bij deze fietsenwinkel in de regio Breda

Wilt u graag een nieuwe fiets kopen? Of u nu uw huidige fiets aan vervanging toe is of dat u gewoon een nieuwere, mooiere fiets wilt, u kunt het beste een bezoek breng aan een ervaren fietsenwinkel. Bij Van Boxel Tweewielers zit u goed als u een fiets wilt aanschaffen. Deze fietsenwinkel in Galder, nabij Breda, beschikt over een ruime collectie aan mooie fietsen voor alle leeftijden. Van standaardmodellen tot kleurrijke fietsen die voorzien zijn met verschillende accessoires en technische snufjes; u vindt het allemaal bij deze specialist. Weet u niet zo goed welke fiets u wilt kopen? Dan vraagt u om advies aan de ervaren medewerkers van deze fietsenwinkel. Zij weten alles van fietsen en denken graag met u mee.

Ook reparaties zijn in goede handen bij deze specialist

Van Boxel Tweewielers beschikt biedt naast een breed assortiment van fietsen ook de beste service voor uw fiets. In deze fietsenwinkel in de regio Breda kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor de reparatie van uw stalen ros. Heeft u een lekke band of werkt u verlichting niet meer? Of heeft uw fiets een ander mankement? Bij deze specialist worden dagelijks vakkundige reparaties en onderhoudsbeurten uitgevoerd. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van hun haal- en brengservice. Hierbij wordt uw fiets opgehaald bij u thuis en na de reparatie weer helemaal in goede staat afgeleverd. Heeft uw fiets een uitgebreide reparatie nodig? Dan is het mogelijk om een leenfiets te vragen bij deze fietsenwinkel, zodat u uzelf toch van A naar B kunt blijven verplaatsen.

Vind een fiets die bij u past

Breng een bezoek aan deze fietsenwinkel in Galder, in de buurt van Breda, en schaf een prachtige nieuwe fiets aan. Bent u op zoek naar een tweedehands model? Ook dan bent u bij hen aan het juiste adres. De experts van Van Boxel Tweewielers bieden enkel fietsen aan in uitstekende staat. Vind dus een fiets die aansluit bij uw wensen en u kunt met een gerust hart de weg op!