Bsone
Image default
Industrie

Wil je kunststof laten spuitgieten? Hier kan het!

Wanneer je producten van kunststof wilt laten spuitgieten, kun je hiervoor uitstekend terecht bij Structura. Bij dit bedrijf maken ze gebruik van een unieke werkwijze; ze zijn zelfs een van de weinige spuitgietbedrijven die deze werkwijze hanteert. Ze maken namelijk uitsluitend gebruik van TSG kunststof spuitgieten. Het meest kenmerkende van deze techniek, is dat ze spuitgieten met lage druk. De voordelen van deze techniek zijn dat je een grote ontwerpvrijheid hebt, dat er geen nakrimp kan plaatsvinden en dat er geen inval kan ontstaan. Daarnaast is het met deze techniek zelfs mogelijk om te spuitgieten met een wanddikte van maar liefst 40 millimeter.

In zowel grote als kleine oplages

Wil je slechts één kunststof object laten spuitgieten? Dat is geen enkel probleem. Maar ook wanneer je een grote oplage aan kunststof producten wilt laten spuitgieten, is dat mogelijk met deze techniek. De kunststofproducten zijn na het spuitgieten sterk en stijf en hebben een hoge mechanische belastbaarheid. Kortom: wanneer je kunststof producten laat spuitgieten bij Structura, ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit.

Kies voor maatwerk

Wanneer je kunststof wilt laten spuitgieten en je hierbij maatwerk nodig hebt, kun je te allen tijde rekenen op de diensten van dit bedrijf. Ze zijn gespecialiseerd in maatwerk en leveren diverse maatwerkstukken aan onder andere de medische sector. Je kunt zelf al je wensen en eisen aangeven, waarna dit bedrijf voor jou aan de slag gaat. Ze zullen er alles aan doen om jouw wensen te vertalen naar een eindresultaat waar jij tevreden mee bent.

Vraag naar de mogelijkheden

Ben je benieuwd wat dit bedrijf voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de specialisten die bij dit bedrijf werkzaam zijn. Je kunt hen bereiken via de contactgegevens op hun website. Ze zijn je graag van dienst en helpen je graag verder!

https://structura.nl/