Bsone
Image default
Industrie

Werkgevers zijn verantwoordelijk om Chroom-6 en dieselmotoremissie te saneren

Inmiddels is het gekend dat Chroom-6 en dieselmotoremissie carcinogene stoffen zijn die op de CMR-lijst van de Inspectie SZW staan. Dit betekent dat de stoffen risico’s meebrengen voor hen die ermee werken. Denk aan toxische effecten in het lichaam die zowel acuut als chronisch kunnen zijn. Daarom heeft Inspectie SZW verantwoordelijkheid bij de werkgevers gelegd voor het saneren van Chroom-6 en het verwijderen van dieselmotoremissie in de werkruimte. Werkgevers moeten hier dus maatregelen voor nemen.

Laat specialistische reiniging en sanering over aan een expert op dit gebied

Het vraagt echter een grote mate van expertise en protocollen om deze stoffen en uitstoten op een veilige manier te saneren en te verwijderen, zeker wanneer er met Chroom-6 wordt gewerkt of dieselmotoremissie vrijkomt. Gom Specialistische Reiniging is het bedrijf dat u moet inschakelen voor het saneren van Chroom-6 of het verwijderen van dieselmotoremissie. Dit bedrijf heeft al jarenlange ervaring in de saneringswereld en geeft ook voorlichting aan bedrijven hoe zij voor een veilige werkomgeving zorgen. Gom Specialistische Reiniging is dus niet alleen in te schakelen voor het saneren van Chroom-6 en dieselmotoremissie, maar zij geven ook advies en risico-inventarisaties over de stappen die u als werkgever zelf kunt nemen. Op deze manier beperkt u de risico’s op de werkvloer, naast dat u periodiek de reiniging uit laat voeren door deze specialist.

Vraag direct een offerte of een deskundig advies aan van de specialist

Uiteraard is Gom Specialistische Reiniging ook in te schakelen voor de sanering van andere stoffen die op de CRM-lijst van Inspectie SZW staan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of direct een offerte aanvragen voor reinigingswerkzaamheden? Op de website vindt u een contactformulier om in te vullen, maar uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch of via e-mail contact op te nemen. Dan wordt u te woord gestaan door een deskundige medewerker die de mogelijkheden met u door zal nemen.

Related posts

Controlled environments en cleanrooms uitgelegd.

Breng uw product op de markt met behulp van een ervaren ontwerpbureau!

Find the right marine scrubbers for your company