Bsone
Image default
Industrie

Voordelige betonplaten en andere betonproducten in heel Nederland

De eigenaren van Van Ooijen Betonplaten zijn dol op beton. Zij weten alles wat er te weten valt over het gebruik van dit materiaal in betonplaten, betonblokken, stapelblokken en industrieplaten. Met behulp van deze geprefabriceerde onderdelen kunt u vliegensvlug een (draag)muur, afbakening, of parkeerplaats realiseren. Dat bespaart een hele boel zorgen en gedoe. Doordat ze enkel werken met kwalitatief hoogwaardig beton gaan de constructies jaren mee.

Snelle en goedkope service door het hele land

Bij dit bedrijf weten ze dondersgoed dat bij het aanschaffen en plaatsen van grote, zware materialen zoals betonplaten een behoorlijk gedeelte van de kosten wordt veroorzaakt door het transport. Daarom werken ze samen met diverse fabrikanten die door het hele land gevestigd zijn. Dat heeft meerdere voordelen. Ten eerste leveren ze uw bestelling snel en op flexibele tijdstippen. Daarnaast dalen de kosten omdat uw betonproducten nooit ver hoeven te reizen om bij u aan te komen. Dat voordeel wordt direct naar u doorberekend.

Ook voor advies kunt u bij de experts terecht

Voordat betonplaten of andere betonnen bouwstukken kunnen worden geplaatst moet een goede ondergrond worden voorbereid. Bij Van Ooijen Betonplaten kunt u ook terecht voor advies over alle facetten van het proces. Zij helpen u bij het kiezen van de juiste optie, het gereedmaken van het terrein en het vakkundig plaatsen van de betonnen bouwblokken. Er zijn verschillende betonproducten verkrijgbaar die allemaal hun eigen specifieke functie hebben. De professionele betonwerkers van dit bedrijf weten precies wat de beste oplossing is voor uw situatie.

Een offerte is gratis

Bij dit bedrijf hebben ze een aantal verschillende opties. Zo zijn alle materialen zowel te koop als te huur. Daarnaast worden regelmatig tweedehands artikelen verkocht die nog in goede staat verkeren. U kunt vrijblijvend contact opnemen om een offerte op te laten stellen, of meer informatie te vragen. U kunt daarvoor het contactformulier op de website invullen of bellen.