Bsone
Image default
Industrie

Kies voor een diamantzaagblad van deze specialisten

Bij Diacom vindt u voor elke machine een diamantzaagblad van hoge kwaliteit, geschikt voor diverse toepassingen. Hiernaast streven zij het hoogst mogelijke serviceniveau na. U kunt dan ook rekenen op snelle levering. Wanneer artikelen op voorraad zijn, leveren zij deze vaak dezelfde dag nog. Daarnaast hechten de werknemers veel waarde aan vertrouwen. Dit betekent dat zij hun afspraken en beloftes nakomen. Ook zijn ze open en duidelijk in de communicatie.

Diverse formaten diamantzaagblad

Bij deze experts vindt u diverse soorten en maten diamantzaagbladen die geschikt zijn voor uw machine. Alle producten worden in Nederland geproduceerd. Zo hebben zij volledige regie over het productieproces. Dit betekent dat u uit kan gaan van kwalitatief hoogstaande producten. Zij leveren onder andere de volgende zaagbladen:

  • Elektrische en motor handzaagmachines
  • Vloerenzaagmachines (< 32 pk, > 35pk, > 45pk, > 60pk)
  • Vloerenzaagmachines (< 10 kW, 10-15 kW, > 15 kW)
  • Wandzaagmachines

De vakmensen solderen en laserlassen de zaagbladen zelf en zijn flexibel wat betreft de diameters. U kiest voor een diamantzaagblad van Ø 200 millimeter tot en met Ø 1600 millimeter. De machines bepalen voor het grootste deel welk type diamantzaagblad nodig is. Dit komt door het beschikbare vermogen en toerental. Ook zijn de zaagbladen geschikt voor diverse toepassingen: van vers beton tot zeer hard beton, asfalt of steen. Daarnaast maakt u zelf de keuzes met betrekking tot segmentdikte, toepassing, asgat en andere kenmerken.

Ga voor uitstekende kwaliteit en service

Bij deze experts kunt u terecht voor een diamantzaagblad van uitstekende kwaliteit. Deze fabriek produceert zaagbladen die uitblinken in levensduur en snelheid van het zagen. Met ruim dertig jaar ervaring hebben de technische specialisten uitgebreide kennis van zaken en geven zij u graag gedegen advies over hun toepassingen. Ze staan altijd voor u klaar om een oplossing op maat te bieden. Diacom is de enige leverancier van diamantgereedschap in Nederland die haar producten zelf produceert. Deel uw wensen met hen en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen.

https://www.diacom.nl/b2c/