Bsone
Image default
Particuliere dienstverlening

Is jullie relatie voorbij? Met online scheiden bespaar je geld en tijd

Een huwelijk kan om allerlei redenen tot een einde komen, en met online scheiden ben je gegarandeerd van een snel proces tegen relatief lage kosten. Mensen scheiden steeds vaker en de digitale wereld waarin we leven biedt nieuwe uitkomsten om dit in goede banen te leiden. Zo voorkom je met een online echtscheiding onnodige tussenpersonen en door de communicatiemogelijkheden verloopt het contact soepeler. Op die manier verklein je de kans op problemen en bespaar je op de kosten. Lees hieronder meer over online scheiden.

De voordelen van een online echtscheiding

Veel van de informatie die je nodig hebt om op een goede manier uit elkaar te gaan, kun je op eigen houtje op het internet vinden. Zo bespaar je met online scheiden op de kosten en tijd omdat je minder afhankelijk bent van een mediator, advocaat en de rechter. Een duidelijke communicatie is ook van groot belang. Gelukkig kun je bij Echtscheidingswinkel kiezen hoe je in contact wil staan met elkaar. Zo kan jouw voorkeur liggen bij telefonisch contact of per post, maar ook via een WhatsAppgroep is overleg mogelijk.

Subsidie aanvragen

Bij veel scheidingen is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een subsidieregeling. Je kunt bij de Echtscheidingswinkel checken of je hiervoor in aanmerking komt en vervolgens kun je gelijk een echtscheiding aanvragen. Wanneer je geen subsidie kunt ontvangen, wordt er altijd een vast bedrag gehandhaafd. Ook als de scheiding lang duurt en moeilijk in elkaar steekt.

Ontdek hoe de scheidingsprocedure verloopt

Nemen jullie Echtscheidingswinkel in de arm voor hulp bij online scheiden? Dan wordt er met jullie beiden zowel apart als gezamenlijk contact opgenomen zo snel jullie de aanvraagformulieren hebben ingevuld. Tijdens het proces krijgen jullie begeleiding van een expert die alle afspraken nauwkeurig noteert. De alimentatie wordt vastgesteld en alles komt via een advocaat bij de rechter terecht. Op het moment dat de scheiding is ingeschreven bij de gemeente is de procedure binnen enkele weken afgesloten. Start het proces dus vandaag nog en zet de volgende stap.

 

https://www.echtscheidingswinkel.nl/