Bsone
Image default
Particuliere dienstverlening

Een verloskundigenpraktijk in de regio Breda en Oosterhout

Ben je in verwachting en op zoek naar een sfeervolle verloskundigenpraktijk in de omgeving van Oosterhout en Breda? Het liefst wil je je aanmelden bij een praktijk die écht de tijd voor je neemt en je deskundig informeert over de spannende periode die je te wachten staat. Voor een verloskundige die jou echt wil leren kennen en helpt keuzes te maken die écht passen bij jou, bezoek je verloskundigenpraktijk Nintu in regio Breda en Oosterhout.

Een vertrouwensband

Deze verloskundigenpraktijk nabij Oosterhout heeft een bijzondere werkwijze om persoonlijke en kleinschalige zorg te garanderen. De twee verloskundigen die de praktijk runnen geloven in een lage case load en nemen per maand slechts tien tot twaalf zwangeren onder hun zorg. Zo hebben ze echt de tijd om hun cliënten en hun partners te leren kennen, zodat je alle tijd hebt om je vragen te stellen. De deskundigen geven je uitleg en informatie die je nodig hebt om keuzes te  maken die bij jou passen. Als experts in onder andere badbevallingen, vertellen ze je allle voor- en nadelen van bijvoorbeeld thuisbevallingen, of onder water geboortes zodat je goed geïnformeerd hierin beslissingen neemt. Tijdens de zwangerschap en bevalling behoud je zo de regie en staan de verloskundigen voor jouw besluiten. Omdat de verloskundigen echt een vertrouwensband creëren en ze je bijstaan tijdens de gehele bevalling, hebben ze aan één blik genoeg om jouw belangen te behartigen. Verder volg je op de praktijk ook verschillende cursussen en woon je informatieavonden bij, als je hier behoefte aan hebt. Zo ontmoet je andere aanstaande ouders en bereid je je optimaal voor op het ouderschap.

Schrijf je in en kom langs!

Heb je interesse gekregen in deze verloskundigenpraktijk nabij Oosterhout? Schrijf je dan online in en plan een eerste intakegesprek in. De verloskundigen maken graag kennis met je. Voor meer informatie kun je ook telefonisch of per e-mail je vragen stellen.

https://www.verloskundigenpraktijknintu.nl/