Bsone
Image default
Particuliere dienstverlening

Neem thuis afscheid van je overleden baby

Bij Houvast Uitvaartzorg zijn er ervaringsdeskundigen en professionals die jou helpen om op een goede manier afscheid te nemen van jouw overleden baby. Goede begeleiding in deze intens moeilijke en verdrietige tijd kan voelen als een grote steun. Jullie wensen staan voorop, zodat jullie waardevolle herinneringen kunnen maken met jullie kindje. Dit wordt gedaan door foto’s te maken, een lokje haar af te knippen en jullie worden geholpen bij de verzorging van jullie overleden baby. Je krijgt ruimte, steun en advies zodat je keuzes kan maken die bij jullie afscheid passen.

Je overleden kindje thuis opbaren

Het is volkomen normaal als je wat onzeker bent over hoe je je overleden baby mee naar huis wil nemen en hoe hij of zij opgebaard kan worden. Houvast Uitvaartzorg kan jullie kindje vervoeren, maar het is ook mogelijk om dit te doen in jullie eigen auto. Zo lang het voor jou en je partner goed voelt, zullen de professionals jullie in alle opzichten helpen. Eenmaal thuis heb je de tijd om je kindje te koesteren, aaien en verzorgen. Maak herinneringen samen en laat, indien gewenst, familie op bezoek komen om samen het verdriet te delen. Eventuele broertjes en zusjes kunnen in hun eigen omgeving hun zusje of broertje zien en kennis maken. Naast het verdriet is er natuurlijk ook heel veel liefde en trots en door dit te delen met jouw geliefden, kan je hopelijk op een goede manier afscheid nemen. Houvast Uitvaartzorg helpt jou met het opbaren en de voorbereidingen van de crematie of begrafenis.

Geen vraag is te gek

De ervaringsdeskundigen van Houvast Uitvaartzorg staan van geen enkele vraag gek te kijken. Er wordt alles aan gedaan om jullie zorgen uit handen te nemen met betrekking tot de uitvaart en herdenking. Je kan eenvoudig contact met de liefdevolle dames opnemen door te bellen of een e-mail te sturen. Zij zijn gevestigd in Oisterwijk en zijn in heel Noord-Brabant actief. Wonen jullie buiten deze regio? Ook dan hoef je niet te twijfelen om contact op te nemen.

https://www.houvast-uitvaartzorg.nl/