Bsone
Image default
Banen en opleidingen

Deze loopbaancoach begeleidt je tijdens het outplacementtraject

Het is soms tijdens je loopbaan best wel eens prettig om advies te krijgen, bijvoorbeeld om tot het inzicht te komen dat je huidige baan niet meer helemaal overeenkomt met je ambities of om te ontdekken hoe jij je verder kan ontwikkelen. De loopbaancoach van Focus helpt jou om inzicht te krijgen, zodat jij je drijfveren, kwaliteiten en waarden ontdekt. De ontdekking van deze factoren kan jou helpen om je loopbaan vorm te geven en je verder te ontwikkelen. Deze loopbaancoach helpt je hiermee door allerlei tests uit te voeren en gesprekken aan te gaan. Zij maken op basis hiervan een plan waarmee jij je kwaliteiten kan ontwikkelen. Hierdoor weet jij waar je staat en of je op zoek moet naar een nieuwe baan, of dat je goed op je plek zit bij je huidige baan.

Geef het outplacementtraject vorm

Het advies van de loopbaancoach van Focus kan ook nodig zijn omdat je er niet zelf voor kiest om te vertrekken bij je huidige werkgever, maar omdat je een outplacementtraject aangaat. Een verplicht vertrek bij je huidige werkgever is niet altijd prettig, zeker als je het daar goed naar je zin had. Het biedt echter ook diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en iets te vinden waar je het wellicht nog beter naar je zin hebt. De loopbaancoach van Focus begeleidt je graag gedurende het complete outplacementtraject, zodat jij het vertrek goed weet te verwerken en je breed weet te oriënteren op de arbeidsmarkt. Zij helpen je gedurende het outplacementtraject aan verschillende vacatures en netwerkcontacten, zodat je snel weer aan de slag kunt.

Neem contact op met deze specialist

Wil jij graag meer weten over de begeleiding van de loopbaancoach van Focus tijdens jouw outplacementtraject? Neem dan gerust contact met hen op. Zij vertellen je graag meer over hun complete dienstverlening, of helpen je graag aan een nieuwe, uitdagende baan.

Related posts

Een BHV herhalingscursus volgen zorgt ervoor dat u uw geheugen opfrist

Diepgaande loopbaancoaching volgen in Nijmegen

Ontdek de beste manier om een VCA examen te behalen voor uw situatie