Bsone
Image default
Banen en opleidingen

Prestatie en moderniteit: onze belofte voor BHV trainingen

Bij Kompas Veiligheidsgroep stellen we hoge normen voor prestaties en moderniteit. Daarom ontwikkelen we onze cursussen in-house, met constante updates om te voldoen aan de laatste wet- en regelgeving. Zo kunnen we deelnemers optimaal voorbereiden op noodsituaties, terwijl we ze ook leren snel en effectief te reageren.

Doeltreffend onderwijs: BHV, EHBO en VCA trainingen

Kompas Veiligheidsgroep biedt doeltreffende leertrajecten met ons gevarieerde aanbod van trainingen. Onze basis BHV cursus is ontworpen om in één dag te worden voltooid, terwijl de opfriscursus in slechts een halve dag kan worden afgerond. Op deze manier kunnen deelnemers hun kennis en vaardigheden gemakkelijk bijwerken. We bieden ook gedetailleerde EHBO-trainingen aan, waarin deelnemers leren hoe ze eerste hulp kunnen verlenen bij verschillende medische noodsituaties. Daarnaast bieden we VCA-trainingen aan, die deelnemers trainen om veilig te werken en potentiële risico’s te identificeren.

Professioneel veiligheidsadvies voor een beveiligde werkomgeving

Naast ons brede aanbod aan opleidingen, bieden we ook professioneel veiligheidsadvies aan. Onze deskundige veiligheidsexperts zijn beschikbaar om organisaties te ondersteunen bij het opstellen van veiligheidsplannen en het uitvoeren van risico-evaluaties. Dit helpt bedrijven om een veilige werkomgeving voor hun werknemers te waarborgen en te voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving.

Brede selectie veiligheidsproducten

In onze online winkel vindt u een brede selectie van essentiële veiligheidsproducten. Of het nu gaat om EHBO-kits, brandblussers, AED’s, verbandmiddelen, en nog veel meer, wij bieden een totaalpakket voor veiligheid, waardoor onze klanten zich kunnen voorbereiden op noodsituaties en een veilige omgeving kunnen creëren.

Kompas Veiligheidsgroep is uw betrouwbare partner voor veiligheids- en leeroplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u van dienst kunnen zijn.